in

Beste vriendinnetjes (11) plegen zelfmoord omdat ze gepest worden over hun geaardheid

Op amper enkele maanden tijd pleegden twee beste 11-jarige vriendinnetjes zelfmoord omdat ze gepest werden met hun geaardheid.

Madissen Foxx Paulsen pleegde zelfmoord met het wapen van haar vader in december 2017 en Sophia Leaf-Abrahamson hing zichzelf twee maanden later in februari 2018 op in haar huis.

De vader van Madissen genaamd Shane (46) en de moeder van Sophia genaamd Angela (33) kwamen nu naar buiten met hun verhaal en de hartzeer die ze leden.

Shane verklaarde aan MailOnline: “Ik wist niet dat er een probleem was totdat ik op 2 december gewekt werd door een schot. Ik dacht dat ik een gezond, gelukkig kind had. Madissen was voortreffelijk op school. Ik heb geen andere kinderen. Ik ben alleenstaande vader. We verloren de moeder van Madissen aan een heroïneverslaving.”

LEES OOK!
Een man hield de hand van zijn vierjarige zoon tegen een hete houtkachel om hem te straffen

“Ik probeer nog altijd te achterhalen waar het fout ging. Ik woon nog altijd in het appartement waar ze zelfmoord pleegde, dus ik kom niet vaak thuis.”

Angela voegde eraan toe: “Sophia had een stralende persoonlijkheid, je was meteen haar vriend. Dat had ze van papa, hij was ook zo.”

De meisjes uit Thompson in het Amerikaanse North Dakota waren onafscheidelijk en deelden hun liefde voor felle kleurtjes en kunst. De rouwende ouders denken dat de meisjes misschien verliefd op elkaar waren, en beide ouders bevestigen dat ze hun dochters altijd gesteund zouden hebben als ze geweten zouden hebben dat ze lesbisch of bi waren.

Maar ze vrezen dat de meisjes overmand waren door angst nadat ze op hun school gepest werden omwille van hun hechte band en geaardheid. Daardoor kregen ze het gevoel dat er geen andere optie was dan uit het leven te stappen.

LEES OOK!
Te koop: vaginabier, Dit moet je gewoon even proeven!

Schokkende foto’s ontdekt door vader Shane doen uitschijnen dat Madissen emotioneel overstuur was en uit een tekening bleek dat ze ‘demonische pijn’ had.

DEEL DIT VERHAAL ALS OOK JIJ VINDT DAT ER MEER MOET GEDAAN WORDEN OM PESTEN DEFINITIEF EEN HALT TOE TE ROEPEN.

Als je vragen hebt over zelfmoord of sombere gedachten hebt, naam dan alsjeblieft contact op met de professionals van de zelfmoordlijn. In Nederland kan dit via de crisislijn 0900-0113 en in België via het nummer 1813.

Horror: Kleuter in Utrecht overleeft val uit raam eerste verdieping …

10-jarig meisje dat ‘zelfmoord pleegde om mama gelukkig te maken’ laat hartverscheurend briefje achter.