in

Berget Lewis is 27 kilo afgevallen en ziet er fantastisch uit

Dankzij het keto-dieet vliegen de kilo’s er bij Berget van af. Zangeres Berget Lewis maakt in de coronatijd een complete transformatie door.

Ze startte met het keto-dieet en viel maar liefst 27 (!) kilo af. Vol trots deelt ze het huidige resultaat op Instagram.

Bergets geheim
Twee weken geleden startte Berget met het keto-dieet, zo laat ze op Instagram weten. “Sinds ik het keto-dieet volg gaat het zo hard”, schrijft ze onder de foto.

De Ladies of Soul zangeres zegt dagelijks de vraag te krijgen wat nu haar ‘geheim’ is. Om het haar volgers wat makkelijker te maken, somde ze maar liefst elf punten op die haar hebben geholpen om het dieet vol te houden.

Lees ook  Overbezorgde moeder laat baby even in handen van haar jonge nicht. Minuten later ontvangt ze DEZE foto!

Zo is volgens Berget het onder andere belangrijk om lief te zijn voor jezelf, een gezond zelfbeeld te hebben en bewust te worden van je lichaam.

Overladen met complimenten
“Ik was al veel kwijt, maar ik doe het al twee weken en het bevalt mij wel”, zegt de zangeres over het volgen van het keto-dieet.

Lees ook  Sylvie Meis is alweer hand-in-hand gesignaleerd met een andere man

“Ik moet wel af en toe vezels hebben hoor, maar het gaat prima samen zo.” Ze maakt gezonde gerechten die iedereen volgens haar kan maken en waar ze lang een verzadigd gevoel van blijft houden.

Collega’s van Berget reageren enthousiast en vol verbazing onder de gedeelde foto van Berget. “Je ziet er fantastisch uit lieverd”, reageert Quinty Trustfull.

Ook andere collega’s als Edsillia Rombley, Heleen van Rooyen en Chantal Janzen overladen de zangeres met complimenten.

Mis handelde EOTB-ster Yasmine deelt schokkende videobeelden

Nicole uit Duivendrecht is klaar met de hitte en bouwde haar eigen zwembad