in

Bejaarde vrouw zit drie dagen lang gevangen in bad zonder hulp.

Een bejaarde vrouw moest door de politie gered worden nadat ze drie dagen lang vast zat in haar bad. Een bezorgde buur uit Avely in Essex (VK) had opgemerkt dat de vrouw in de 80 haar deur niet had geopend om de post op te halen en dat haar gordijnen dicht waren. Tom Matthews van de politie van Essex zei: “De vrouw heeft helaas geen vrienden of familie die haar regelmatig bezoeken. Toen we de vrouw aantroffen, zei ze dat ze al drie dagen lang in bad gevangen zit.”

Lees ook  Maak je eigen glittervloer. Dit is fantastisch voor het toilet!

De politie begaf zich woensdag naar de flat nadat de buur rond 14 uur gebeld had. Matthews en officier Tom Currin braken het huis binnen om de vrouw te helpen. Ze werd meteen naar het ziekenhuis overgebracht – haar toestand is onbekend.

Matthews ging verder: “Dit voorval is een voorbeeld waarom het zo belangrijk is om je kwetsbare en bejaarde buren te controleren. In dit geval merkte een buur enkele kleine dingen op die ongewoon waren en ze belde meteen om hulp.”

Lees ook  8 vreemde dingen die gebeuren in het vrouwelijke lichaam

Hij bedankte de buur ook door te zeggen: “We willen haren prijzen omdat ze de tijd nam om zich zorgen te maken over het welzijn van een bejaarde persoon in haar gemeenschap.”

Stroper opgepeuzeld door troep leeuwen op wie hij aan het jagen was.

Depressieve hond zit 2 jaar lang moederziel alleen in het asiel. Dan ruikt ze plotseling iets vertrouwd.