in

Bejaarde vrouw uur lang geslagen, geschopt in haar eigen huis

Een 87-jarige vrouw is brutaal overvallen in haar eigen huis. Zeker één uur lang werd ze onder handen genomen door een man en een vrouw. “Ik had heel even de mogelijkheid om te ontsnappen maar een voorbijganger liep gewoon voorbij zonder me te helpen”, zegt het slachtoffer tegen de politie.

Een gebroken oogkas, blauwe plekken over haar hele lichaam en een kapotte bril, dat houdt Giliette De Bock over aan een brutale home invasion in haar huis in de Molenstraat. De twee overvallers waren op zoek naar geld. Ze namen Gilliettes portemonnee mee en eisten dat ze de code van de kluis gaf. “Dat heb ik ook gedaan, maar ze hadden die al zo hard verwrongen dat ze niet meer open ging.”

Lees ook  Max (13) vindt autowrak in meer en forceert doorbraak in verdwijningszaak uit 1992

Een uur lang bleef het duo in huis. Al die tijd was hun slachtoffer aan de handen vastgebonden en was haar mond afgeplakt met plakband. “Toch ben ik even buitengeraakt langs de voordeur en probeerde ik hulp te roepen”, vertelt Gilliette. “Een voorbijgangster keek even om en ging dan gewoon verder.”

Lees ook  Wat ze op haar huid smeert heeft iedereen in huis… Maar niemand gebruikt het

De overvallers sleepten de bejaarde vrouw weer het huis in en gingen er niet veel later vandoor. Even later ontdekte de zoon van het slachtoffer zijn geknevelde moeder. Gilliette werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.  Ze is er erg van geschrokken maar zegt dat ze zich niet wegjagen.

Monster sleept hond achter z’n scooter aan, maar heeft geen idee dat de camera draait en dat hij de prijs zal betalen.

49 baby’s DOOD in ziekenhuis! Dit is onmenselijk gedrag van ziekenhuispersoneel !