in

Bejaarde dame wordt genegeerd op de spoedafdeling. Plotseling wordt ze benaderd door een soldaat die haar 1 vraagt stelt.

Ouder worden kan een zegen en prachtige tijd zijn, maar het kan ook angstaanjagend en eenzaam zijn. Dat moest een bejaarde dame aan den lijve ondervinden nadat ze in haar lokale ziekenhuis aan haar lot werd overgelaten.

Ashley Cherry zat in de wachtkamer van het ziekenhuis in Fort Campbell, Kentuck, toen ze getuige van iets was dat ze nooit meer zou vergeten. Ashley had haar echtgenoot naar het ziekenhuis begeleid toen ze de oude vrouw in haar rolstoel zag zitten.

De bejaarde dame was uit de spoedafdeling gerold omdat ze uit het ziekenhuis ontslagen werd. Maar ze bekende aan de receptionist dat ze geen familie had om haar te komen ophalen en naar huis te brengen.

Ze had geen vervoer. Dus daar zat ze dan, hulpeloos en alleen …

Lees ook  HET MAKKELIJKSTE MEISJE VAN DE KLAS: “IEDEREEN DEED MIJ GEWOON!”

Ashley was echt overstuur van deze aanblik, maar dan stond er plotseling een man op die de dag redde.

“Ik was bedroefd om te zien hoe alle werknemers zich niet de minste zorgen maakte over hoe ze naar huis zou geraken. Maar dan stond deze PRACHTIGE gentleman op die haar benaderde en vroeg om haar naar huis te brengen.”

De wildvreemde kende deze dame niet. Hij wist evenmin waar ze woonde. De man was eigenlijk gewoon met zijn vrouw in het ziekenhuis aanwezig.

“Deze man die haar niet kende noch wist waar ze woonde, offerde zijn tijd op om deze lieve vrouw naar huis te brengen. Ze bood aan om te betalen, maar dat wees hij vriendelijk af zoals elke goede persoon zou doen.”

Lees ook  Urgente vermissing - Emily (14) sinds maandag vermist!

Die man was Jeffery, een soldaat gelegerd in Fort Campbelll, Kentucky. Leerde Ashley van zijn vrouw. Toen ze naar zijn wagen wandelden, ging Ashley naar de bejaarde dame toe.

Ashley hielp Jeffery om de vrouw in de auto plaats te laten nemen. Het verwarmde haar hart om deze barmhartige Samaritaan aan het werk te zien.

“Toen ik ze zag wegrijden, was mijn enige gedachte: ‘Er zijn nog altijd zoveel geweldige mensen op de wereld.’ En ‘We moeten voor onze ouderen zorgen zoals deze aardige man.’ Deze man dient niet alleen ons land, hij dient een hele gemeenschap. Bedankt …”

DEEL dit hartverwarmende verhaal om je vrienden tot goede daden aan te sporen!

Man is getuige van slagen aan vrouw en kind – dan kookt zijn bloed en onderneemt hij actie

Paardenliefhebber koopt m*sbruikte merrie voor 50 piek zodat ze 2e kans en gelukkig leven krijgt.