in

Bejaard paar viert 72 jaar huwelijk – het bewijs dat echte liefde bestaat

Tegenwoordig hebben we het gevoel dat echte liefde moeilijk te vinden is. Kiezen voor een partner waar je je hele leven mee deelt, het lijkt onmogelijk. Iedere dag gaan mensen uit elkaar of vragen ze een echtscheiding aan.

En toch bestaan er koppels wiens diepe liefde voor elkaar alle obstakels overwint. Twee bejaarde mensen, Leonard en Shirley, zijn hier het levende bewijs van.

Deze twee kranige ouderen vierden kortgeleden hun 72ste huwelijksverjaardag! Een leven waarin hun liefde voor elkaar sterker werd doorheen de jaren.

Beiden brengen ze hun oude dag door in een rusthuis. Een van de verpleegsters daar, Ardis Behrendsen, was zo ontroerd door het echtpaar dat ze besloot om hen die dag in de bloemetjes te zetten.

Lees ook  Bij haar geboorte werd ze “Klein Duimpje” genoemd. Maar 12 jaar later is het wonder compleet.

Ardis Behrendsen zogde ervoor dat ze een unieke en onvergetelijke dag hadden. Shirley koos ervoor om haar prachtige, roze jurk te dragen waarin ze kon stralen tijdens een romantische fotoshoot. Dat staat te lezen op Facebook.

Met toestemming van de familie, deelde Ardis het fotoalbum van het gelukkige echtpaar op Facebook.

De verpleegster vertelt dat ze al sinds haar zestiende werkt met het bejaarde echtpaar. Het is haar passie, en die dag was “het mooiste moment in mijn carrière als verpleegster.”

Dat de liefde tussen de twee ongelofelijk groot is, is ontegensprekelijk. Want 72 jaar lief en leed delen met elkaar, daar kunnen alleen de sterkste echtparen over meespreken. Wonderbaarlijk is het.

Lees ook  OMG: Deze Ex On The Beach-ster gaat spelen in p*rnofilm!

De manier waarop Leonard kijkt naar zijn echtgenote, ontroert iedereen diep. Hij kijkt haar oprecht aan alsof ze de enige is in de wereld voor hem.

Zo’n soort verhalen doen je opnieuw geloven in de liefde. In tijden van datingapps en websites, waar relaties wegwerpdingen zijn geworden, bewijst het dat echte liefde nog bestaat.

Wat een prachtverhaal. Ken je koppels die zolang getrouwd zijn als Leonard en Shirley? Geloof je in eeuwige liefde?

Dit verhaal geeft ons ten minste hoop dat echte liefde bestaat. Laat je mening achter in de commentaren!

Dit waren de meest voorkomende vormen van kanker in 2019

Haperende portofoons hinderen politie, agenten moeten soms zelf 112 bellen om meldkamer te bereiken