in

‘Beer van een vent’ doet wat vijf mensen niet lukt: tilt auto op om jongen te bevrijden

Een fietser is vrijdagavond bij een aanrijding in Breda onder een auto terechtgekomen. Een man – volgens omstanders ‘een beer van een vent’ – heeft in zijn eentje, nadat vijf mensen het tegelijk probeerden, de auto opgetild om de jongen er onderuit te laten kruipen.

Op het eerste gezicht is het een dramatische aanblik op de kruising van de Fatimastraat met de Schrepelstraat in de Brabantste stad Breda. Een fietser belandt na een botsing onder een zilvergrijze Ford. De fiets is vermorzeld onder de vierdeurs personenauto. Omstanders zien dat de jongen al een tijd vastzit onder de auto na een aanrijding.

Lees ook  DIT gebeurt er met je lichaam als je 30 dagen geen suiker eet… Zou jij het kunnen?

Vijf omstanders
Met vijf personen proberen zij uit alle macht de auto op te tillen, zodat de jongen bevrijd kan worden. Toch lukt dat hen niet. Tot er een man aankomt die in zijn eentje de auto een stuk weet op te tillen. De jongen weet onder de auto uit te kruipen.

Een ambulance, die dan ook ter plaatse is, kijkt de jongen meteen na. Hij komt hinkend en met gescheurde broek uit de ambulance, maar blijkt niet ernstig gewond. De fietser kan zelfs weer naar huis, zonder verder bezoek aan het ziekenhuis.

Lees ook  Vader vermoordt vrouw en dochter omdat hij (onterecht) dacht dat zijn vrouw vreemdging

Politie
Het kruispunt in het zuidoosten van Breda was gedeeltelijk afgezet. De bestuurster wordt gehoord door de politie om vast te stellen wat de oorzaak van het ongeval kan zijn. De auto is bij het ongeval ook tegen een verkeersbord aan gebotst.

‘Zeker 1 miljoen huizen in Nederland dreigen te verzakken’

Nieuwe therapie tegen oorsuizen: ‘Patiënten zien het leven weer zitten’