in

Beelden van nieuwe disciplineringsmethode van school is afschuwelijk

Bij het begin van het schooljaar schrokken de ouders van studenten aan een overheidsschool zich een hoedje toen ze leerden over een nieuw reglement. Het was alsof er een grote stap terug in de tijd werd gezet.

De school had formulieren rondgestuurd om ouders om toestemming te vragen om een nieuwe disciplineringsmethode toe te passen. De nieuwe methode?

Billenkoek! Jody Boulineau, directrice van de school, vertelde dat één derde van de formulieren door de ouders aan de school terugbezorgd werden waarin ze hun goedkeuring verleenden om kinderen te straffen met een peddel.

Lees ook  Samantha: ‘Het lijkt of ik bevrijd ben van de duivel’.

“De ouders kunnen ons toestemming geven of weigeren. Er is geen verplichting. Het is niet vereist.”

De directrice getuigde dat sommige ouders erg blij waren met de invoering van de nieuwe methode/ Anderen waren dat helemaal niet.

Het nieuwe reglement leest: “Een student zal achter gesloten deuren in een kantoor genomen worden. De student plaatst zijn handen op hun knieën of op een meubel en wij slaan op de billen met een peddel.”

Lees ook  Giuliano en Feline van Love Island zijn nu al uit elkaar

Een moeder uit Georgia plaatste de beelden van de controversiële praktijk online en de video ging helemaal viraal.

WAT VIND JIJ HIERVAN? MOET DIT BIJ ONS OOK INGEVOERD WORDEN OF TOCH MAAR BETER NIET? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN!

Sylvana Simons krijgt eigen documentaire

107-jarige is de oudste kapper ter wereld en hij knipt nog voltijds haar