in

Beau heeft Gaby Blaaser eindelijk aan de haak geslagen

Dat Beau van Erven Dorens een groot fan is van Gaby Blaaser, liet hij niet geheim. Al eerder deed de presentator een oproep naar de actrice, die voornamelijk bekend is om haar leuke kiekjes op Instagram, om haar bij hem ”op de bank te krijgen”. Vrijdagavond was het dan zover: aan tafel bij zijn late night show Beau zat eindelijk Gaby Blaaser…

Huiverig
,,Hier zit je dan eindelijk! Er was wat moed voor nodig om hier te komen” valt Beau gelijk met de deur in huis mee. ,,Ja, eigenlijk wel” antwoordt Gaby daarop. De hotte influencer namelijk gaf aan een beetje huiverig te zijn over zijn uitnodiging.

Blo0t, bl0ter, blo0tst
De presentator wil alles weten van Blaaser haar Instagram-account en hoe dit allemaal werkt. ,,Een korte analyse van jouw Instagram-posts: het is veel bl0ter geworden de afgelopen jaren, hè? Wat is het idee daar achter?” vraagt hij terwijl hij op het puntje van zijn stoel zit. ,,Het begon eigenlijk meer als grapje en dat grapje werkt eigenlijk heel erg goed en ik vind het super leuk” antwoordt de blondine. Ook laat ze weten dat dit soort foto’s veel meer likes en volgers opbrengt.

Lees ook  Ook bloedbad in Amerikaanse staat Ohio: 9 mensen doodgeschoten

Vrienden bij betrokken
,,Ik vind dit ook de leukste versie van mezelf” is Gaby’s antwoord als mensen vragen waarom ze halfnaakt poseert op social media. ,,En wie maakt die foto’s dan?” vraagt Beau. ,,Ik trommel eigenlijk altijd mijn vriendinnen op. Mijn beste vriendje en twee vriendinnen” vertelt Blaaser. ,,Daar zeg ik altijd tegen: ‘Leuk dat je langskomt, maar ik moet even een fotootje maken.” Haar vrienden hebben stemmen vrijwel altijd in maar willen wel dat ze klaar is voor het vogeltje voordat ze bij de actrice arriveren. ,,Ze zeggen dan: ‘Ja, heb je wel je outfit al klaar?’ Het gaat eigenlijk redelijk snel.”

Lees ook  Deze briljante truc zal ervoor zorgen dat jouw ramen NOOIT meer beslaan tijdens de winterdagen. Iedereen moet dit weten!

Ouders
Beau is ook benieuwd wat Gaby’s ouders van haar hotte foto’s vinden. Blaaser laat weten dat haar moeder dit wat minder leuk vindt en zelfs soms tv-programma’s vermijdt te kijken omdat ze bang is om kritiek over haar dochter te horen. Gaby’s vader staat er daarentegen helemaal anders in. Die vindt het geweldig wat haar dochter allemaal doet.

10 redenen waarom je broer de aller belangrijkste man in je leven is.

Leontine Borsato weg uit Nederland!