in

Barman ziet man drugs in drankje van meisje doen. Wat hij vervolgens doet? Briljant!

Geschat wordt dat een op vijf vrouwen en een op 71 mannen op zeker ogenblik in hun leven aanger*nd worden. De meeste aanvallen worden om uiteenlopende redenen niet aangegeven ā€“ zij het uit schaamte of angst. Gelukkig zijn er heel wat mensen die eraan werken om deze problematiek onder de aandacht te brengen en s*ksueel m*sbruik te voorkomen.

Barmannen kunnen erg behulpzaam zijn als het aankomt op het voorkomen van een aanr*nding. Ze hebben een goed zicht op de omgeving en kunnen dingen zien die anderen misschien missen.

Lees ook  Moeder neemt afscheid van haar blinde dochter vlak voordat ze de operatiekamer in gaat. Dit kan haar leven drastisch veranderen!

Dat was ook het geval voor deze barman toen hij op een avond aan het werk was. Hij zag hoe een verwerpelijke man drugs in het drankje van een vrouw deed. De barman zou de man niet laten wegkomen met het drogeren van deze vrouw, dus nam hij het recht in eigen handen.

Lees ook  Baby hoort favoriete Elvis-liedje op feestje, kijk nu hoe hij zich omdraait en je omverblaast

De man wisselde de drankjes en keek toe hoe de man van zā€™n eigen vergif dronk. Deze vrouw had geluk dat de barman zo aandachtig was, maar sommigen hebben minder geluk. We moeten allemaal onze ogen openhouden en onze medemens helpen daar waar nodig.

Wat vind jij van de actie van deze barman? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Papa ziet na luid lawaai iets uit de lucht vallen. Dan beseft hij dat het zijn 6-jarige zoon is.

School vertelt waarheid over ouders meisje, het hartverscheurende moment is vastgelegd op camera