in

Barbie heeft spijt van relatiebreuk en wil ex terug

Op haar Instagram maakte Samantha ‘Barbie’ de Jong bekend dat haar relatie met Maron Hill voorbij was.

Ook aan hém! Maar al snel kreeg ze daar spijt van. Aan Story vertelt Samantha wat er precies gebeurd is.

Samantha ‘Barbie’ de Jong schokte onlangs vriend en vijand toen ze bekendmaakte weer vrijgezel te zijn.

Enkele weken daarvoor waren zij en haar vriend Maron Hill tot hun grote verdriet de baby waar ze zich enorm op verheugden verloren toen Samantha een miskraam kreeg.

Het laatste wat werd verwacht was dat de twee juist in deze tijd relatieperikelen zouden krijgen.

De verrassing was dan ook groot toen Samantha op haar Instagram aangaf dat haar relatie met Maron, die als rapper, zanger en met DJ Jean werkt, voorbij was.

Vrijgezel
‘Heerlijk, ben weer vrijgezel,’ liet Samantha weten. Omdat ze verder geen duidelijkheid verschafte, bleef het voor haar fans en volgers gissen naar de exacte reden van de relatiebreuk.

Derksen: ‘Ik blijf mijn mening verkondigen tot de laatste snik’

Aan Story vertelt Samantha wat er precies is gebeurd. ‘Ik kwam op zaterdagavond huilend bij Maron aan, vanwege mijn miskraam en het feit dat we ons kindje zijn verloren.

Daarna ging hij de deur uit omdat hij moest werken op een festival, en ik hoorde niets meer van hem. Hij liet me gewoon alleen bij hem thuis zitten.

Als je net een miskraam achter de rug hebt, wil je iemand om je heen hebben. Ik had hem die avond hard nodig. Ik wist niet hoe laat Maron thuis zou komen en hij reageerde niet op mijn berichtjes.

Toen ik hem belde, drukte hij me weg. Dat vind ik niet netjes. Ik heb er een hekel aan als mensen niets van zich laten horen.

Hij wist dondersgoed dat hij laat thuis zou zijn, dan had hij me dat moeten vertellen. Toen was voor mij de maat vol, want het was niet voor het eerst dat zoiets gebeurde.

Uitgeputte parkiet met samengebonden pootjes gevonden in tuin: ‘Sadisme ten top om een dier zo toe te takelen’

Andersom moet ik wel altijd laten weten waar ik ben, en met wie. Dus toen besloot ik om het via Instagram uit te maken.’

Spijt
De kwaadheid is echter gezakt bij Samantha, en ze ziet nu de ernst van haar impulsieve handeling in. ‘Dat had ik niet moeten doen,’ zegt ze. ‘Ik heb veel spijt dat ik het via Instagram heb uitgemaakt.’

Samantha zou graag de draad weer oppakken met Maron, maar: ‘Ik heb Maron al twee weken niet gezien. Als het aan mij ligt komt het goed tussen ons, want ik mis hem erg.

De manier waarop wij uit elkaar zijn gegaan, is niet de juiste. Diep in mijn hart wil ik dat het goed komt. Ik hou van Maron, met heel mijn hart.’

‘Van brug gegooide’ baby overleden, man (22) in kroeg opgepakt: ‘Iedereen huilde’

Babynieuws voor Karin Bloemen!