in

Barbie gaat officieel klacht indienen tegen Jeugdzorg.

Het is geen geheim dat vooral haar kinderen, Milano en Angelina, het slachtoffer zijn van de miserie van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Ondertussen is Barbie echter clean en strijdvaardiger dan ooit. Nu is ze woedend op Jeugdzorg en haar gezinsvoogd.

Tegenover Story luchtte Barbie haar hart:

“Ik heb het gevoel dat ik aan alle kanten wordt tegengewerkt. Ik heb zoveel stress gehad, het kan niet anders dan dat stress mijn (recente) miskraam heeft veroorzaakt. Michael en ik hadden afgesproken niet over elkaar te praten. Dat is met Bureau Jeugdzorg overlegd. En ineens praat ‘ie met anderen openlijk over mijn zelfmoordpogingen.”

Lees ook  Mannendroom: Zwoele Davina Michelle én Maan in één kiekje!

Samantha zegt dat ze Jeugdzorg hierover inlichtte en dat ze hem een waarschuwing zouden geven. Een furieuze Barbie voegde er nog aan toe: “Laten ze mij ook maar een waarschuwing geven voor dit interview. Ik pik het niet langer. Iedereen mag weten hoe alles in elkaar steekt.”

Angelina en Milano zien hun moeder nu twee uurtjes per week onder toezicht van een begeleider. “Altijd moeten mijn schatjes huilen bij het afscheid. Ze zeggen elke keer dat ze bij mij willen blijven”, aldus Barbie.

Lees ook  Vlogger Armoo heeft een nieuwe vriendin en wij hebben een foto:

De voormalige realityster kondigt aan dat ze klacht zal indienen tegen Bureau Jeugdzorg Haaglanden. Dat is het bureau dat verantwoordelijk is voor haar gezin. Ze zei: “We worden allemaal in de gaten gehouden, onze hele familie, maar niemand die naar Michael kijkt.”

Ondanks haar recente miskraam is Barbie wel erg optimistisch. De blondine zegt dat ze nu al negen maanden clean is en geen medicatie meer neemt.

Jeugdzorg laat ondertussen weten dat ze nooit commentaar geven op individuele zaken omwille van de privacy.

Vader is 2 uur alleen met baby wanneer mam ’n sms krijgt met: “Kan ik de baby nu vermoorden?”

Ouders uit Limburg verhongeren kinderen – ernstig ondergewicht geconstateerd