in

Babyvosje zit muurvast in een rioolbuis. Dan komen zijn redders om hem te bevrijden

Een dierenwelzijnsorganisatie in Engeland kreeg een oproep over een baby vosje dat vastzat in een afvoerpijp. De redders van de East Sussex Wildlife Rescue & Ambulance Service (WRAS) kwamen ter plaatse en hadden geen idee waar de vos zich ergens in de pijp bevond. Ze gebruikten camera’s om hem te lokaliseren.

Terwijl de reddingswerkers aan het werk waren, bleef de moedervos in de buurt toekijken. “Het leek wel alsof ze wist dat we haar baby aan het redden waren”, zei Chris Riddington, directeur van WRAS.

Lees ook  krokodillen sterven op gruwelijke manier voor Louis Vuitton tassen

De redders namen zelfs even afstand, in de hoop dat de baby er zelfstandig zou uitkomen. Toen ze terugkwamen, zagen ze dat de vos binnen handbereik zat. Na enkele pogingen kon het vosje uit de pijp getild worden. De vos was drijfnat en vuil, en leek erg verrast om de redders te zien. Zijn angstige gezicht was wellicht te wijten aan de traumatische ervaring die hij zo-even had opgelopen.

Lees ook  Stroper opgepeuzeld door troep leeuwen op wie hij aan het jagen was.

Nadat ze hem schoongemaakt hadden, lieten ze de vos in een draagmandje staan op de plaats waar hij gered werd, in de hoop dat zijn moeder zou terugkomen. Toen er niemand in de buurt was, lokte mama haar baby uit het draagmandje en bracht hem naar huis.

Bekijk deze ongelofelijke redding hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die een hart voor dieren heeft!

Haar wrede vriend slaat haar. Als haar husky opgroeit en DIT doet… Ik ben sprakeloos!

Man zit ontspannen in het water. Dan zwemt er een nieuwsgierige vis voorbij en… Hilarisch!