in

Babysitter “doodde baby, nam lichaam naar Mcdonald’s en gaf hem dan terug aan zijn mama.”

Een babysitter sloeg een babyjongen doodt, nam zijn lichaam mee naar McDonald’s alvorens hem terug te geven aan zijn moeder en beweerde dat hij gewoon aan het slapen was. Dat is wat de onderzoekers in de zaak beweren.

Marissa Tietsort (28), die zwanger is van haar zesde kind, zou het lichaam van de twee maanden oude jongen in een sneeuwpak gestoken hebben en hem samen met haar vriend in oktober naar een fastfoodrestaurant in Wisconsin meegenomen hebben.

LEES OOK!
Als 17-jarige ging ze naar een feestje. 3 jaar later ziet ze er zo uit. Toen ik ontdekte waarom, liepen de koude rillingen over mijn rug

Volgens de strafrechtelijke aanklacht die deze week geformuleerd werd, zou ze het lichaam vervolgens terug aan de moeder overhandigd hebben.

De moeder probeerde de jongen te reanimeren, maar uit onderzoek zou blijken dat hij enkele uren voordien al overleden was aan zware hoofdwonden van verschillende slagen op zijn schedel.

De rechter stond de vrijlating onder een borgsom van 500.000 dollar toe en verbood de verdachte om contact te hebben met kinderen of met de familie van het slachtoffer.

LEES OOK!
Waarschuwing! Waarom je eigenlijk nooit je wasgoed in je kamer moet laten drogen!

De zwangere Tietsort riskeert ook vervolging wegens mishandeling van een 11 maanden oud meisje dat aan haar zorgen was toevertrouwd.

Tietsort had de nietsvermoedende moeder van de jongen gezegd dat hij aan het slapen was. Later zou ze bekennen dat ze wist dat de jongen dood was, maar dat ze hem niet gedood had.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en deel dit bericht met iedereen die je kent.

20-jarige jongen gaat viraal met bizarre foto vanuit zijn ziekenhuisbed

Yolanthe deelt foto in haar eigen huis en fans hebben het massaal over haar billen