in

Baby overleden, moeder en kinderen ernstig gewond na ongeval met ambulance

Vanmiddag gebeurde rond 15:45 uur een ernstig verkeersongeval op de Reeser Strasse in het Duitse Emmerich-Praest. Het ongeval gebeurde zo’n twee kilometer van de Nederlandse grens.

Een 32-jarige vrouw uit Emmerich, die met haar Opel Corsa op de Reeser Straße (L7) reed vanuit de richting van Rees richting Emmerich, sloeg linksaf het tegemoetkomende verkeer in en kwam in botsing met een ambulance. Haar drie kinderen zaten op het moment van het ongeval in het voertuig. De driejarige, zesjarige en hun moeder raakten ernstig gewond bij het ongeval en moesten per ambulance en traumahelikopter naar het ziekenhuis worden gebracht. Bij het ongeval kwam een 6 maanden oude baby om het leven.

Lees ook  Stewardess die omkwam bij vliegtuigcrash in Iran deelde akelige laatste Instagrampost

Ondanks dat de ambulancechauffeur gewond raakte gaf hij onmiddellijk eerste hulp aan de gewonden na het ongeval. In de ambulance werd niemand vervoerd tijdens het ongeval. Het Duitse ambulancepersoneel werd bijgestaan door het Nederlandse Mobiel Medisch Team die per traumahelikopter uit Volkel ter plaatse kwam.

Het ongeval is in onderzoek.

Lees ook  Klein jongetje neemt op emotionele wijze afscheid van zijn 17 jaar oude beste vriend, de hond

Privégeheimen Mark Rutte uitgelekt: Rutte heeft huis gekocht met een andere man

Vrouw trapt op gas in plaats van rem en belandt op geparkeerde auto