in

Iedereen heeft een hond of kat als huisdier, Roxy nam een babyolifant!

Moyo werd gered nadat hij was weggespoeld terwijl hij met zijn kudde een overstroomde rivier probeerde over te steken. Hij werd vervolgens in de steek gelaten door de oudere olifanten, maar gelukkig vonden rangers hem net op het moment toen een groep hyena’s hem omringd had.

Hij werd meegenomen naar het dierenreservaat Wild Is Life in Zimbabwe, waar hij zeer gehecht raakte aan oprichtster Roxy.

LEES OOK!
Dit moet je doen als je oog in oog met een wolf komt

Zo gehecht dat hij haar niet uit het oog wilde verliezen. Sterker nog, Moyo volgt Roxy overal waar ze heen gaat.

‘Ze is een van die dieren waarmee ik een buitengewone band van vriendschap, vertrouwen en liefde heb gevormd. Loslaten zal moeilijk zijn, ‘vertelde Roxy het team van BBC-documentaire Nature’s Miracle Orphans.

Meer over “Wild Is Life” Sanctuary: “Wij geloven dat de olifantenkwekerij gaat over het bieden van een tweede kans aan het leven aan de individuele wezen. Deze wezens, die ernstig zijn getraumatiseerd, verdienen de kans om te groeien en gedijen in de natuurlijke wereld.

LEES OOK!
Marechaussee vindt hondje in prullenbak op luchthaven Schiphol

Het gaat ook over het delen van de ervaringen van deze individuen met de mensheid. Om mensen te vragen verder te kijken dan hun eigen soort … om een ​​parallel te trekken tussen zichzelf en iets dat wild is.

Miljonair ging vol voor carrière en verliest dan plots zoontje. “Knuffel je kinderen, werk niet te lang”

’Wraakactie met banaan na s*ksuele vernedering dochter’