in

Baby niest, maar kijk nu wanneer hij zijn mond opent en 2 woordjes zegt. Ik ben sprakeloos!

We gaan vast allemaal akkoord dat baby’s schattig zijn. Het is een plezier om te zien hoe ze door het leven kruipen. De eerste keer dat ze de hik hebben, wanneer ze hun eerste woordjes zeggen, of wanneer ze voor het eerst kruipen of wandelen. Elk kleine ding dat ze doen lijkt geweldig!

Daarom is het niet alleen vreemd dat deze moeder haar gsm nam en begon te filmen wanneer ze besefte dat haar zoon een interessante reactie gaf nadat hij niesde.

Lees ook  Zware onweersbuien en veel neerslag zorgen voor flinke overlast in hele land

Volgens Parents Magazine, niezen baby’s meer dan volwassenen of kinderne. Dat komt omdat hun enige manier om hun luchtpijpen te reinigen via hun neus is. Het wordt ook gezegd dat baby’s meer kans hebben om te niezen nadat ze werden opgepakt, wat precies gebeurde na het knuffelen met zijn mama.

Nadat baby’s gegeten hebben niezen ze om hun luchtwegen te reinigen, wat het makkelijker maakt om te ademen. Dat was het geval voor de kleine Gabriel. Hij moest enkele keren niezen achter elkaar en zijn ouders merkten op dat hij altijd twee woordjes zei achteraf: “Oh nee”.

Lees ook  Artsen zijn er zeker van dat de moeder zal sterven – en dan zien ze het ondenkbare op de röntgenfoto

Eerst niest hij, daarna kijkt de kleine jongen in de camera en zegt “oh nee!”
Te schattig voor woorden!

De clip werd al meer dan 3000 keer bekeken, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Zoals zijn papa schrijft: “het is niet moeilijk om hiervan te houden!”.

Deze clip maakte mijn dag goed!

Neem zelf een kijkje:

Like en deel als deze kleine baby ook jouw dag opbeurde!

Meisje is overstuur omdat ze maar geen vriendje kan krijgen. Kerels zetten het op een lopen als ze ontdekken wat er in haar broek zit.

Moeder bevalt van baby met extreem lang haar: als ze beter kijk ontdekt ze de schokkende waarheid