in

Baby die ter wereld kwam in bakkerij nadat mama hartstilstand kreeg, is overleden

De baby die vorige week maandag na een spoedbevalling werd geboren in een bakkerij in Hulst is overleden. Dat blijkt uit overlijdensadvertenties in de PZC

Het kindje werd met een spoedkeizersnede ter wereld gebracht nadat de moeder in de winkel een hartstilstand had gekregen. De vrouw werd ter plekke gereanimeerd en net als de baby in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vergevoerd.

De vrouw overleed afgelopen woensdag, de toestand van het kindje was toen nog zorgwekkend. De bakkerij, waar de vrouw werkzaam was, werd na het incident gesloten.

Lees ook  Reddingshonden zoeken naar vermiste Dennis (25) uit Apeldoorn

Eén van de rouwadvertenties is geplaatst door medewerkers van de bakkerij in Hulst. De andere twee door vrienden.

Diepe rouw

,,Heel Hulst is in diepe rouw”, zei burgemeester Jan-Frans Mulder na het overlijden van de moeder. ,,Het is een persoonlijk drama, iedereen in Hulst leefde en leeft intens mee met de familie. De medewerkers van de hulpdiensten hebben enorm hun best gedaan en heel goed werk verricht; ook voor hen is dit vreselijk ingrijpend.” De burgemeester roept iedereen op, de familie vooral rust te gunnen in deze trieste periode.

Lees ook  Bol.com doet per direct Zwarte piet en het woord ‘blank’ in de ban

Een kennis van de familie meldde eerder aan RTL Nieuws dat er intens verdriet is. ,,We kunnen het nog niet bevatten. Het was de laatste dag voor haar zwangerschapsverlof. Het is verschrikkelijk, zo’n groot verdriet.”

Stervende vrouw met kanker stadium 4 krijgt kans om te leven. Nieuwe vrouw van ex-echtgenoot zamelt €20.000 in…

Holocaust-overlevende doet op 102-jarige leeftijd een bijzondere ontdekking