in

Automobilist laat fietser (15) zwaargewond achter: ‘Hij ging ervandoor, zonder hulp te verlenen’

Een 15-jarige fietser is gisteravond ernstig gewond geraakt bij een aanrijding in de buurt van een filiaal van McDonald’s in Helmond. De automobilist die hem aanreed, is doorgereden.

De jongen werd geschept op een kruising. De automobilist stapte niet uit, maar ging er direct vandoor. De jongen is met ernstig hoofdletsel afgevoerd naar het ziekenhuis in Nijmegen, meldde de politie.

  KOMT HYVES WEER TERUG?

Mogelijk reed de automobilist in een kleine personenauto, blauw van kleur en waarschijnlijk van het merk Citroën of Peugeot. De auto zal aan de voorzijde flink beschadigd zijn. De politie roept mensen op om uit te kijken naar zo’n auto met schade.

De politie hoopt verder dat getuigen van het ongeval zich nog melden. Een passerende automobilist verleende eerste hulp totdat de hulpdiensten arriveerden. ,,We willen graag spreken met een automobilist die direct na de aanrijding is gestopt om te helpen. Hij vertrok toen hulpverleners ter plaatse waren, zonder dat wij gegevens hebben genoteerd. Wij denken dat hij de aanrijding heeft gezien en zouden alsnog graag in contact komen”, schrijft de politie op Twitter.

  Zeven dagen lang at ze rauwe knoflook op een lege maag. De veranderingen in haar lichaam zijn enorm!

Nicolette van Dam stopt als presentatrice bij SBS 6

Thom (21) trekt bejaarde vrouw nét op tijd van het spoor en krijgt eremedaille