in

Auto van dokter wordt door vandalen vernietigd, waardoor hij geen coronapatiënten kan helpen

Dokter Abdul Farooq werkt in het New Cross Hospital in de Engelse stad Wolverhampton, bericht Just Giving. Op een dag werd zijn auto compleet vernietigd door vandalen.

Artsen, en alle andere zorgmedewerkers, zijn buitengewoon belangrijk. Nu het coronavirus om zich heen grijpt, hebben ze nog meer verantwoordelijkheid op hun schouders gekregen.

Het zijn levensechte helden die dag en nacht onvermoeid werken om patiënten te redden.

Een jonge arts, Abdul Farooq, die net zijn medische opleiding heeft afgerond, bevindt zich in de frontlinie van de coronacrisis. Te midden van deze moeilijke tijd is zijn auto compleet vernietigd door een stel idioten.

Lees ook  Strand in Californië is helemaal bedekt met ‘penisvissen’

Dit betekent dat hij geen vervoermiddel heeft om van huis naar werk te reizen, en weer terug. Op een tijd waar dokters meer dan ooit nodig zijn.

Bij Just Giving werd een geldinzamelingsactie begonnen, zodat hij een nieuwe auto kan aanschaffen, zodat hij weer naar werk kan reizen.

Veel mensen boden een helpende hand. Het doel was 1500 pond en de teller staat op het moment van schrijven al op 3543 pond (bijna 4000 euro)!

Lees ook  Toch nog een kruisje voor Maarten van der Weijden dankzij gulle gever

Het is onbegrijpelijk dat er idioten bestaan die zomaar andermans bezit vernietigen. Gelukkig laat deze inzamelingsactie zien dat een heleboel mensen hun hart op de juiste plek hebben zitten!

Personeel verpleeghuizen bang: ‘We moeten mondkapjes hergebruiken’

“Zorgverleners krijgen te maken met zware pesterijen”