in

Duizenden wilde katten moeten dood door middel van vergiftigde worstjes.

De Australische regering is van plan om duizenden wilde katten te doden door vergiftigde worsten over uitgestrekte stukken land uit vliegtuigen te gooien, zo werd gemeld. Alle gemeentes van Australië moeten hier werk van maken.

Australië heeft een enorm probleem met wilde katten, waarmee we bedoelen dat er miljoenen van zijn, en ze zijn een bedreiging voor het land. In feite zijn er zo veel van hen dat ze een plan hebben uitgebouwd om er tegen 2020 twee miljoen van te doden, zodat hun inheemse dieren veilig zijn.

Daarbovenop zijn er ook teams van overheidsfunctionarissen die door het land reizen om deze katten af te schieten.

De New York Times heeft gemeld dat de worsten die zullen worden gebruikt om de katten te vergiftigen zijn gemaakt van kangoeroevlees, kippenvet, kruiden en specerijen. Ze zijn in staat om de katten te doden binnen 15 minuten nadat het is gegeten door de dieren.

LEES OOK!
Hond zo bang van vuurwerk dat ze zo hard rende totdat haar pootjes afgesleten waren.

De smakelijke maar dodelijke lekkernijen worden vervaardigd in een fabriek in Perth en worden met tussenpozen van 50 kilometer gedropt door vliegtuigen op plaatsen waar de katten vrij rondlopen op het land.

We weten dat ze lekker zijn omdat de man die ze heeft ontwikkeld zei dat hij ze op zijn eigen katten testte. Hij maakte wat worstjes voor hetzelfde recept, maar zonder gif toe te voegen om te zien of ze ervoor zouden gaan, en met succes.

Dr. Dave Algar vertelde de New York Times: “Ze moeten goed smaken.

“Ze zijn de laatste maaltijd van de kat.”

Dit zal voor de meeste mensen te bizar voor woorden klinken, maar wilde katten zijn een echt probleem in Australië. Ze werden overgebracht door Europese kolonisten. In de tussentijd is er een dreiging van uitsterven voor meer dan 20 soorten dieren die in Australie leven. Dat is de reden waarom de Aussie-regering bezig is met het uitdunnen van hun aantal.

LEES OOK!
Luipaard gedumpt bij rivier nadat stropers tanden uitrukken en poten afhakken.

Gregory Andrews, de nationale commissaris van bedreigde soorten, vertelde de Sydney Morning Herald: “We moeten keuzes maken om dieren te redden waar we van houden, en die ons definiëren als een natie zoals de bilby, de warru (Black-footed rock-wallaby) en de nachtpapegaai. ”

Hij zei ook dat wilde katten de ‘grootste bedreiging’ vormen voor de inheemse soorten van Australië.

Iedereen die zijn kat heeft zien spelen met een muis of een kikker weet diep van binnen dat dit waar is.

Onlangs is uit een onderzoek gebleken dat katten elk jaar rond 377 miljoen vogels en 649 miljoen reptielen in Australië doden.

Sommige mensen beschuldigen de overheid ervan de katten te gebruiken als rookgordijn om af te leiden van andere milieuproblemen zoals mijnbouw, houtkap en stadsuitbreiding.

Wat vind jij van deze manier van uitroeiing? Moet het kunnen of gaat het te ver?

Syeda bevalt veel sneller dan verwacht: ziekenhuis eist 110.000 euro, anders mag ze baby niet meenemen

Vrouw loopt snee aan duim op in nagelsalon, verliest maand later bijna haar arm