in

Artsen raden de moeder aan om een abortus te plegen, 3 maanden later doet ze een bedroevende ontdekking

Het moment dat je ontdekt dat je ouder gaat worden kan heel emotioneel zijn. Vreugde, angst, nervositeit, enthousiasme – allemaal emoties die op hetzelfde moment verschijnen. Maar natuurlijk overheerst vooral vreugde als je kindje geboren wordt.

Dit echtpaar, Sara Heller en Chris Eidam, kregen via een echo te weten dat hun kleine zoontje een bilaterale gespleten lip en gehemelte had. De scheur liep helemaal van de lip tot de neus.

Daarna stelden de artsen een vraag aan de aanstaande ouders die ze nooit aan zagen komen. „Ze vroegen of we de baby wilden houden”, zo vertelde Chris aan 6 News.

De vraag werd niet eens in overweging genomen. Ze wisten dat de hun jongetje zou kunnen ademen en dat was voldoende. Het koppel was vastbesloten om de manier waarop er wordt gekeken naar kinderen met een gespleten lip en tandvlees te veranderen.

De geboorte van kleine Brody bracht ontzettend veel blijdschap en geluk bij de kersverse ouders. Vaak werden recente foto’s van de kleine jongen op sociale media geplaatst, waarop hij tevreden lachte. „Je kunt zien dat hij een normale baby is”, vertelde Sara.

Lees ook  Vrouw krijgt schimmelinfectie en bloederige gezwollen vingers nadat ze bij de manicure was geweest

Wat ze nooit op hadden gerekend, waren de nare reacties van mensen op de foto’s. Sara kreeg opmerkingen zoals „Wat is er mis met het gezicht van je zoontje?” te lezen. Kleine Brody was slecht drie maanden oud en werd nu al om zijn uiterlijk gepest.

Sara en Chris besloten niet uit boosheid te reageren en dachten goed na over de beste manier waarop ze konden antwoorden op de vele reacties.

Ze kozen ervoor om mensen duidelijk te maken wat een gespleten lip en gehemelte zijn. Snel werd duidelijk dat sommige mensen het niet interesseerde, maar dat andere mensen anders gingen reageren.

Een tijdje na de vervelende reacties op Facebook werd Sara aangenaam verrast. Het was een paar dagen voor het nieuwe jaar en ze zat in een restaurant met de kleine jongen.

Lees ook  8 alarmerende signalen van diabetes: deze moet je nooit negeren

Een ober kwam langs en gaf aan een geschenk te hebben van een andere klant. Hij gaf haar een papier.

Eerst dacht Sara dat het een leuke boodschap zou zijn, maar het was een cheque van 1000 dollar! Erop stond geschreven: „Voor je mooie baby”.

Het geld werd gebruikt voor een operatie. Zijn ouders geven aan dat hij in hun ogen perfect is.

„Ik hoop dat hij onze speciale kleine jongen blijft zijn en dat hij op een dag iets bijzonders voor iemand anders kan doen.”, vertelde Sara.

Brody vierde afgelopen oktober zijn 2e verjaardag en lijkt het geweldig te doen! We zijn ontzettend blij voor dit gezin!

We moeten nooit iemand op zijn of haar uiterlijk beoordelen. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, en dat gaat net zo goed op voor ons uiterlijk.

Jennifer en Eric bevallen van zoontje… van maar liefst 6,4 (!) kilogram

Vader diagnosticeert zoontje (1) met k*nker nadat hij naar deze foto keek