in

Artsen ontdekken dat de 12-jarige zwanger is. Dan komen ze te weten wie de vader is

Een 40-jarige man maakte zijn vrouw zwanger. Niet echt iets om over te schrijven, toch? Mannen en vrouwen krijgen nu eenmaal baby’s. Maar wat als we je zouden vertellen dat de vrouw in kwestie 12 jaar oud is. Dat is pas een verhaal. De man werd aangehouden toen hij met het meisje naar het Xuzhou City Central Hospital in het oosten van China ging.

Hij wilde er zeker van zijn dat alles oké was met zijn ongeboren kind. Hij vertelde het personeel echter niet dat het meisje eigenlijk zijn vrouw was. Het personeel werd achterdochtig maar kon niet met het meisje communiceren omdat ze geen Mandarijns praatte.

Lees ook  Gezichtsmaskers van sperma bestaan en schoonheidsexpert zeggen dat het veroudering kan vertragen

Later kwam aan het licht dat het meisje eigenlijk van Zuidoost-Azië afkomstig was.

Ofwel was ze naar China gesmokkeld als bruidje ofwel gewoon ontvoerd. Voor je overstuur raakt over kinderbruiden in China – weet dat dit in heel de wereld voorkomt, zelfs in de VS en Europa.

In New Jersey in de VS trouwden tussen 1995 en 2012 meer dan 3.330 kinderen met toestemming van hun ouders. De meeste van die kinderen waren echter 16 of 17 jaar oud. Anderen waren amper 13 en hadden de toestemming van de rechter nodig.

Lees ook  Laura vecht voor haar leven na misgelopen neuscorrectie

Kinderen zouden niet mogen trouwen.

Kinderen moeten kinderen zijn.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Wrede pestkoppen pestten haar 34 jaar lang omwille van haar uiterlijk. Dus geeft ze 50.000 dollar uit om er uit te zien als Melania Trump.

Het geheim dat geen dokter wilt verklappen: hoe je in 25 seconden van je verkoudheid afkomt