in

Artsen geven de baby geen schijn van kans. 26 jaar later zorgt de vrouw met deze foto voor furore.

Toen Yulianna Yussef in Oekraïne geboren werd, waren de artsen gechoqueerd: het kleine meisje zat helemaal onder de grote bruine vlekken. Yulianna lijdt aan congenitale naevus, een zeldzame huidziekte waardoor haar huid vol moedervlekken staat. Maar zo een extreem geval hadden de dokters van het lokale ziekenhuis nog nooit gezien: ze delen de familie mee dat de baby niet meer dan enkele uren zou leven. Ondertussen is Yulianna echter 26 jaar en ze straalt van zelfvertrouwen.

Omdat ze op haar buik en rug erg grote vlekken heeft, wordt ze gedurende haar hele jeugd nagestaard en gepest: “Ik werd op school Dalmatiër of gevlekte koe genoemd” herinnert de jonge vrouw zich. “Maar ik ben altijd optimistisch gebleven en heb geleerd me hier niets van aan te trekken.” Yulianna gaat zelfbewust door het leven – op de sociale media toont ze zichzelf zonder schaamte en viert haar anders zijn. Op Instagram heeft ze bijvoorbeeld meer dan 16.000 volgers.

Lees ook  Ken jij deze pijnstillende wiet tampons al? Het einde van menstruatiepijn!

“Ik probeer aan andere mensen met huidziektes aan te tonen dat we toch een normaal leven kunnen hebben en ons voor niets of niemand moeten verstoppen” zegt de 26-jarige dame. “Ik werd anders geboren, maar ik ben gelukkig. Ik heb vrienden, een familie die me steunt, en een geweldige baan … ik ben echt zoals alle anderen.”

Yulianna lijkt in haar missie geslaagd te zijn: “Je bent echt een prachtige dame” schrijft een commentator op Instagram. “Mijn vijf maanden oude dochter werd ook met een moedervlek geboren en ze krijgt er steeds meer. Soms voel ik me droevig, maar als ik zie wat jij hebt verwezenlijkt … jouw foto’s geven me hoop en moed dat mijn dochter toch een normaal leven zal kunnen leiden.”

Lees ook  Mama die borstkanker versloeg laat prachtige optische illusie beha tattoo zetten.

“Onze uniciteit, individualiteit en levenservaring vormt ons tot een fascinerend wezen” meent Yulianna. “Ik hoop dat iedereen van zichzelf leert houden en kan opgroeien in een medelevende en liefhebbende omgeving.”

Een prachtige en indrukwekkende vrouw die anderen inspireert!

DEEL deze geweldige dame met je vrienden op Facebook!

“De droevigste hond ter wereld” verliest opnieuw haar huis, en moet misschien geëuthanaseerd worden als niemand haar snel adopteert.

Ondanks het feit dat hij al 15 keer het land werd uitgezet, slaagde deze man er nog altijd in om dit vreselijk misdrijf te plegen.