in

Artsen DRONGEN AAN om de 5-ling te laten aborteren. 18 jaar later laat mama de artsen hun schoenen opeten

Susan Thompson uit de Amerikaanse staat Indiana kan het nauwelijks geloven als ze verneemt dat ze zwanger is van een vijfling. De artsen raden haar aan om enkele foetussen af te drijven om de overlevingskansen van de anderen te vergroten en om het risico op complicaties voor de moeder te beperken. De beslissing die ze toen nam, beschrijft ze op Facebook:

“Toen ik 28 jaar oud was, vernam ik dat ik zwanger was van een vijfling. Mijn dokter vertelde me onmiddellijk over selectieve reductie. Toen ik nee zei, verwees hij me naar een specialist die herhaaldelijk vroeg om te overwegen om mijn zwangerschap te reduceren tot een drieling of zelfs een tweeling. Dat ging zo verschillende maanden door. Mijn echtgenoot en ik hebben dit nooit overwogen, zelfs geen seconde. God had ons deze kleine kindjes gegeven en Hij zou voor ze zorgen. 20 jaar later kijk ik terug en kan ik mij geen leven zonder hen voorstellen. Nadat ze afgestudeerd waren, gingen er drie bij het leger om ons land te dienen en de twee anderen ambiëren een loopbaan in de medische sector. Het zijn allen verantwoordelijke volwassenen die van God houden en deze wereld tot een betere plek maken. Ik koos ervoor om hun levens te redden en nu redden zij het leven van anderen.”

Lees ook  Lynn uit Ex on the Beach doet boekje open over Robin

Nauwelijks te geloven wat er van deze kinderen geworden is, van wie de dokters nota bene niet wilden dat ze geboren werden!

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Zodra hij de beer ziet, grijpt hij de camera. Als hij nog eens goed kijkt, ziet hij dat het beest iets in zijn bek draagt

Hij plaatste een foto van zijn zoekgeraakte hond. De mail die hij toen ontving, zorgde ervoor dat hij razendsnel naar de deur rende