in

Arts laat pasgeboren baby vallen: ’Ach, je gaat er meer krijgen’

Al van jongs af aan wist de Amerikaanse Kristal Amezquita dat ze moeder wilde worden. Op haar 23e werd ze onverwachts zwanger, maar de blijdschap daarover was slechts van korte duur.

Nadat Kristal vijf maanden in verwachting was, voelde ze dat het niet goed zat. Ze kreeg pijn in haar buik en korte tijd later begonnen de weeën.

De artsen geloofden haar in eerste instantie niet, halsoverkop moest ze uiteindelijk bevallen. Zoontje Ian was zo klein, dat het de arts niet lukte om het kindje op te vangen.

Lees ook  Man (89) rijdt zestig jaar zonder rijbewijs

„Ik was in shock, de arts die Ian haalde, liet hem vallen toen hij eruit kwam en bleef maar tegen me zeggen ’het is oké, je bent nog jong, je gaat meer kinderen krijgen, met jou gaat het goed’.”

Kristal schrijft verder op de blog Love What Matters: „Mijn moeder had het gevoel dat ze hem tegelijk met het afval weg zouden gooien, zo behandelden ze hem.”

Lees ook  91-jarige man wacht 3 uur tevergeefs op bus in Noordbroek - Bus komt niet opdagen

Het jongetje overleed korte tijd tijd later. De dokter heeft Kristal nog gebeld om zijn excuses aan te bieden voor het feit dat ze niet eerder erkenden dat de bevalling inderdaad begonnen was. Over zijn uitspraken repte hij met geen woord.

Man vraagt scheiding aan nadat vrouw €17.000 betaald om huis te vullen met nep baby’s

Kelly ziet er totaal anders uit nadat ze slechts 3 kilo afviel