in

Arme, zwaar vastgeketende hond was zo uitgehongerd en gewond dat ze haar eigen puppy’s opat om te overleven.

In tijden van nood … zijn we in staat tot de ergste dingen. Dit is een tragisch verhaal dat we eigenlijk nooit zouden moeten lezen – maar hier gaan we toch. In Brooksville in Florida werd een hond genaamd Chi Chi vastgeketend in een tuin aangetroffen. Ze had geen water of eten – maar ze had twee puppy’s. Om te overleven, moest ze hen beiden opeten.

 Een buur belde de politie omdat hij door de hond gebeten werd. Toen de politie arriveerde, zagen ze meteen in wat voor een vreselijke toestand ze was. Ze kon wandelen en had beten over haar hele lichaam. De eigenaar van Chi Chi zei dat ze ontsnapt was uit de tuin en door andere honden gebeten werd.

Lees ook  In brand gestoken konijn blijkt uit tuin gestolen: 'Dochter is ontroostbaar'
 Hij liet haar echter nooit behandelen. Goodson beweerde dat zijn hond wel regelmatig te eten kreeg. Leugenaar! Honden die regelmatig eten zijn niet uitgemergeld. Goodson werd gearresteerd en zijn borg werd op 5.000 dollar gesteld.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Pet Rescue Report

Trotse mama plaatst een foto van haar 3-jarige op Facebook. Dan smeekt een vriend om haar razendsnel naar de Eerste Hulp te brengen

Onderzoek toont aan dat zeurende moeders een aanzienlijk grotere kans hebben op succesvolle dochters!