in

Anna Nooshin bedolven onder kritiek na plaatsen van gewaagde foto:

Anna Nooshin, voor steeds meer Nederlanders een bekende. Voorheen was ze alleen bekend onder jongeren die haar YouTube video’s keken, nu zie je haar ook regelmatig op de televisie verschijnen. Bij Hollands Next Top Model bijvoorbeeld.

Maar ook op andere YouTube kanalen komt ze vaak als gast, en natuurlijk op Instagram. En daar, daar heeft ze héél veel volgers. Ze zit nu op zo’n 900.000 volgers, voornamelijk jongere meisjes.

Lees ook  Deze man komt na jaren zijn eerste grote geliefde weer tegen. Maar als hij haar kinderen ziet ontdekt hij iets verschrikkelijks.

De brunette zelf zegt niets aan haar figuur te doen en alles te eten wat los en vast zit, maar haar figuur zegt wat anders. En daar krijgt ze een hoop kritiek op van haar “trouwe” volgers.

Anna Nooshin ontvangt bakken met kritiek
Ze vlogster aka modekoningin zou namelijk veel te dun zijn volgens haar volgers. “Je bent geen goed voorbeeld voor jonge meisjes als je jezelf uithongert” en “Door jouw foto’s willen jonge meisjes ook zó eruit zien, dat is onhaalbaar!” valt te lezen in de reacties. En dit zien we wel vaker gebeuren onder foto’s van Anna. Hier een paar voorbeelden!

Lees ook  Meisje (8) achtergelaten bij benzinestation met briefje in haar handen waarop staat dat ze te stout is

Geraldine Kemper laat weer iets teveel van zichzelf zien op de foto:

André over erfenis: ‘Roxeanne, Rachel en zelfs Monique krijgt niets!’