in

André laat Monique in de steek. ‘Komt hij terug voor de uitvaart?’

De oma van Monique Westenberg, Corrie, is dinsdagavond om 20.00 overleden. Een groot verlies voor Monique en haar familie. Ook André was dol op de vrouw, liet hij weten op Instagram, maar toch is hij niet teruggekeerd uit New York en feest hij gewoon door.

Verdriet
Wie net een belangrijk persoon is verloren, heeft meestal geen zin om daarna nog uit te gaan en feesten. Toch lijkt het erop dat André Hazes dat doet. Misschien vergeet hij daardoor even zijn verdriet, maar opmerkelijk is het wel. Gisteren postte hij op Instagram een emotioneel bericht over Corrie: ,,Mijn allerbeste vriendin is niet meer… Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening.

Lees ook  Selena Gomez beschuldigt Justin Bieber van mis bruik

Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam. Bedankt voor de liefde, warme maaltijden, open deur en puurheid. Houd van je Cor.” Enkele uren later liet hij zien dat hij en zijn neef Djarno naar een feest gaan en helemaal in het paars gekleed zijn.

Monique
Monique heeft daarentegen sinds het slechte nieuws niets meer geplaatst. Zij wordt door duizenden mensen gesteund. Veel volgers wensen haar veel sterkte en begrijpen dat de komende tijd erg moeilijk voor Monique zal zijn. Want niet alleen is zij oma Corrie verloren. Ook is zij sinds kort alleenstaande moeder en moet ze zien hoe haar ex-vriend verliefd is op een andere vrouw.

Lees ook  Ongeopende doos Pokémon kaarten van 375.000 dollar blijkt fake

Met deze bureaustoel kan je horizontaal liggen om dutjes te doen op kantoor

‘Wie zijn kat niet aanlijnt, overtreedt Europese regels’