in

André Hazes ziet tweede kindje met Monique wel zitten

André Hazes wil wel een heel elftal
De kleine spruit van André Hazes en Monique Westenberg wordt aan het eind van de maand alweer twee jaar oud. Dat is voor de ouders tijd om na te denken over verdere aanvulling van hun gezin. Als het aan André ligt, komen er nog wel een paar. Ook Monique is er wel voor in, maar het moet ze wel gegund zijn.

Alles is weer koek en ei tussen de twee.

Veertien
André Hazes is er klaar voor om nog meer kinderen te krijgen. “Ik wil er wel veertien”, zegt hij gekscherend bij RTL Boulevard. Zoveel kinderen zitten er waarschijnlijk niet in, want het stel kan niet op de natuurlijke manier kinderen krijgen. Maar, ook Monique ziet een tweede kindje wel zitten. “De bevruchte foetus ligt al te wachten in de vriezer”.

Lees ook  De meeste mensen hebben het helemaal fout – waar gaat het hier over?

Relatie
Het gaat weer super tussen Monique en André. Hij is dol op zijn vriendin en wil haar ook niet kwijt. Of hij naar andere vrouwen kijkt? Zeker niet! André noemde zichzelf erg preuts en zou het nooit accepteren als een van de twee vreemd zou gaan. Dat zou hij Monique ook nooit aandoen.

Zoon
Vooral een tweede zoontje ziet André Hazes wel zitten. “Een tweede zoon lijkt me zo vet!” Vertelt hij. Maar ook een dochtertje lijkt hem wel leuk. Het geslacht maakt dus niet veel uit, maar dat een tweede gewenst is, dat is zeker. Monique zei nog dat ze moesten wachten op een nieuw huis, maar aangezien ze nu aan het verhuizen zijn, hoeft het niet lang meer te duren!

Lees ook  Postbode ziet uitgehongerde hond vastgebonden aan boom – hij leert de eigenaar ervan een lesje

Nieuw huis
Monique en André verhuizen nu dan echt naar hun nieuwe huis. Voorheen woonden ze nog in kleine stacaravans en bungalows. Nu hebben ze een ‘echt grote-mensenhuis’, aldus André. De ruimte is er, de tuin is er, en een broertje of zusje voor kleine Dré ziet hij ook helemaal zitten. Dat zou nog eens leuk nieuws zijn! Het is ze gegund.

Stinkende kleren na het wassen? Hier komt dat door (en zo los je het op)

Te dikke toeristen mogen voortaan niet meer op ezels rijden in Griekenland