in

André Hazes woest en legt eindelijk uit wat er allemaal waar is van de geruchten:

De roddelbladen liggen de laatste tijd vol met roddels over André Hazes en vrouwen waar hij mee zou daten.

André is daar inmiddels wel een beetje klaar mee en hij plaatst dan ook een boze post op Instagram.

Hij laat weten dat hij het te ver vindt gaan dat er allemaal random mensen bij betrokken worden. Hieronder zie je wat Hazes hierover te melden heeft en zijn uitleg betreft alle verdenkingen.

André Hazes is er wel een beetje klaar mee
“Ik heb tijden mijn mond gehouden omdat het mij weinig interesseert wat er over mij word geschreven.

Lees ook  Na: een bezoekje aan deze club hou je sowieso een pijnlijke pretstok over

Ik weet dat Monique Noell sterk in haar schoenen staat en als er iets is wat wij altijd zullen hebben is dat vertrouwen in elkaar.

Maar het loopt uit de hand. Mensen worden meegenomen in verhalen door bladen als de StoryNL. Die blijkbaar of een t*ring hekel aan mij heeft of geobsedeerd is door mij.

Waardoor het leven van die mensen op de kop staan. Ik vraag deze bladen eens na te denken aan de consequenties die deze Woensdagen, want dan komen de boekjes uit, met zich meebrengen.

Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen. Ik heb Monique nooit bedrogen.

Lees ook  “Ik zal het niet meer doen”: jongetje klampt zich vast aan auto terwijl zijn mama hem probeert achter te laten

Ik ben een amicale gozer, ik sla snel een arm om je heen, ik kan een hand pakken, ik kan close zijn met iemand.

Maar ik ken mijn grenzen en dat vertrouwen heb ik ook nooit beschaamd van Monique. Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in een Palladium.

Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet. En ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy. Doei.”

Post op Instagram

De 19-jarige dochter van Fajah Lourens is behoorlijk goed opgedroogd

Grote droom van Djarno komt uit