in

André Hazes wil weer kindje… maar niet met Bridget?!

André Hazes ziet zichzelf wel weer vader worden. Matthijs Albers vertelt in een video van Libelle TV van drie weken geleden echter dat de kans dat dit met Bridget Maasland gebeurt niet heel groot is…

”André is natuurlijk helemaal in de wolken vanwege zijn verliefde gevoelens voor Bridget Maasland,” zegt de Story-verslaggever in de video. ”Maar soms verliest hij de realiteit een beetje uit het oog.

Het gaat allemaal om een interview dat André heeft gegeven, dat bijvoorbeeld gaat over zijn zoontje André junior van drie en de heerlijke vadergevoelens die hij daar bij heeft.”

”Maar nu zegt André nog iets opmerkelijks,” vervolgt hij. ”Hij zegt, nou ja, ik kan mij best voorstellen dat ik zo rond mijn 39e, 40e nog eens vader wordt.

LEES OOK!
Bejaarde man die zijn vriendin langdurig mis handelde, moet half jaar de cel in

In al zijn enthousiasme en liefde heeft hij dan een klein rekenfoutje gemaakt. Dat is namelijk pas over vijftien jaar. Dan is Bridget alweer zestig lentes oud, dat moet dus iets eerder, André!” sluit Matthijs af.

Toch is er door de moderne wetenschap een hoop mogelijk, want een vermoedelijk 74-jarige vrouw werd in 2019 de oudste moeder ter wereld. De Indiase beviel van een gezonde tweeling middels ivf-techniek.

‘Brazes-baby’
Het is overigens niet uitgesloten dat er ooit een ‘Brazes-baby’ komt. Zo onthulde Story onlangs dat Bridget, volgens betrouwbare bronnen, gespot was in een verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid. De geruchtenmolen draaide gelijk overuren en er werd gesproken over een mogelijke ‘Brazes-baby’.

LEES OOK!
Vader bijt baby, Alphense moeder (22) doet niets: ‘Ik hoopte dat het zou stoppen’

Samen op 1 eiland
André, Bridget en zijn ex Monique zijn allemaal op Curaçao, waar ze niet alleen van het lekkere weer genieten, maar ook van elkaar.

Zo post Monique regelmatig zoete kiekjes met André Jr. en deelden Bridget en André nog een romantische kusfoto.

Het was ook voor het eerst sinds de breuk tussen Monique en de zanger dat ze elkaar weer in het openbaar hebben gezien.

Houdt Monique André Jr laatste tijd bewust uit beeld?

Oma gaat doosje theezakjes kopen, maar komt met iets gênants thuis.