in

André Hazes terug bij zijn ex?

Afgelopen week was ‘een hel’ volgens André Hazes (25). Gisteravond in RTL Boulevard deelde de zanger het hele verhaal over deze heftige periode die zowel hij als zijn ex-vriendin Monique Westenberg (41) en nieuwe liefde Bridget Maasland (45) mee hebben moeten maken.

Deze week werd via een statement bekend gemaakt dat André Hazes en Monique Westenberg definitief uit elkaar zijn. Tussen de zanger en Monique ging het al maanden niet lekker. ‘We bleven het proberen, maar op een gegeven moment weet je dat de koek op is’, aldus André. Wel zullen de twee altijd nog van elkaar houden en hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr.

Nieuwe vlam
Deze week werd ook bekend dat André een nieuwe vrouw heeft ontmoet waar hij verliefd op is. De zanger: ‘Sinds kort heb ik contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen’, verklaarde hij. ‘Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.’

Coronapatiënt Vincent werd doodziek van medicijn tegen virus en waarschuwt: ‘Ik draaide helemaal door’

Kerstmis
De zanger die gisteren bij RTL Boulevard zat vanwege de lancering van zijn kerstsingle ‘Samen met jou’ weet nog niet waar hij kerst gaat vieren. Of dat nu bij zijn familie, met zijn nieuwe vlam Bridget Maasland, of met zijn ex Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje, is. ‘Als het aan mij ligt, vier ik kerst met iedereen’, aldus André. In ieder geval ligt het voor de hand dat Bridget sowieso in de kerstplannen van André voorkomt.

4-jarig meisje sterft de hongerdood en wordt deels opgegeten door ratten

Sterke vrouwen
“Met mij gaat het goed”, verzekert André tegenover RTL Boulevard. “Het was natuurlijk een rare tijd en we hadden wat negatieve reacties ontvangen, maar ik heb het heel fijn met Bridget. Ik ben wel écht gek op haar.” Over de negatieve reacties laat hij weten: “Ik ben blij dat ik alleen maar sterke vrouwen om me heen heb die dit aankunnen, ik denk dat een ander gillend weg zou rennen.”

Welke rol speelde moeder Rachel bij definitieve breuk met Monique?

Chantal Janzen over pyjama party: ‘Ik ga het nooit meer doen’