in

André Hazes openhartig over relatie met familie: ‘Mijn vader was nog minder thuis dan ik’

Ook vertelt hij over de band met zijn moeder en over de relatie met zijn zus
Fan of niet; je kunt niet meer om André Hazes Jr. heen. Zo mocht hij optreden in een uitverkocht Ahoy en doet hij dat dit jaar dunnetjes over. Tevens sleept hij de ene na de andere award in de wacht en verschijnt binnenkort het tweede seizoen van zijn realityserie ik haal alles uit het leven op de buis. Ter ere van het nieuwe seizoen, schoof hij aan bij Pauw om te praten over de band met zijn vader en de relatie met zijn zus.

Zowel privé als zakelijk lijkt het André Hazes voor de wind te gaan.

Band met vader
André heeft een carrière om u tegen te zeggen! Zo geeft hij om de haverklap een concert en is hij bezig met maar liefst drie tv-programma’s! Hij heeft een prachtig gezin en sinds kort heeft hij weer contact met zijn moeder. Toch ging niet alles in zijn leven zoals hij dat wilde. Zo betreurt de jonge volkszanger het dat hij geen goede band had met zijn vader. “Mijn vader was nog minder thuis dan ik. Ik werk veel en de momenten die ik vrij heb, probeer ik echt bij mijn zoon te zijn. Als mijn vader drie uur vrij had, ging hij er twee van naar de kroeg. Dat is wel een verschil. Ik denk dat ik pas de laatste jaren echt een band met hem kreeg. Dat is heel spijtig.”

Lees ook  Beschermende zoon ziet stiefvader zijn moeder slaan. Dan leert hij hem om dit nooit meer te doen (video).

Opvoeding zoon
Tevens deelt André dat hij niet meteen een band had met zijn eigen zoon. “Het eerste jaar heb ik er een beetje met de pet naar gegooid. En dat was allemaal prima, want Moon deed dat wel. Nu stop ik meer tijd en aandacht in hem en merk ik dat ik een betere band met hem krijg.” Ook is de 24-jarige zanger vastbesloten het anders te doen dan zijn vader. “Ik ben heel anders met onze toekomst bezig. Ik probeer nu veel te werken, zodat ik echt papa kan zijn als hij ouder is.” André vindt het dan ook erg jammer dat zijn vader niet altijd tijd voor hem had. “Ik ben pas gaan beseffen wat ik eigenlijk heb gemist toen ik mijn jongen in mijn armen had.”

Contact familie
Niet alleen de zoon van André, maar ook zijn moeder is te zien in de nieuwe serie. Zowel moeder als zoon is dankbaar voor de hereniging. Of er een hereniging met zijn zus Roxeanne inzit, kan André niet zeggen. “Dat weet ik niet, dat meen ik oprecht. Ik ben er niet mee bezig en dat klinkt misschien heel gek. Ik weet dat ze zwanger is en succes heeft. Ik gun haar al het geluk van de wereld, alle liefde en alle gezondheid. Als er wat met aan aan de hand zou zijn, zou ik nog altijd mijn benen voor haar geven, alleen passen we nu even niet in elkaars leven”, vertelt de zanger openhartig.

Lees ook  Moeder stuurt een brief naar de nieuwe liefde van haar ex-man: als ze de laatste regel leest, breekt haar hart

Heel Holland Zingt Hazes
Laatst stonden zowel broer als zus op de planken tijdens Heel Holland Zingt Hazes. Hoewel ze niet samen een nummer ten gehore brachten, kwamen ze elkaar backstage wel tegen. Toch wordt er dan geen woord gewisseld. “We lopen langs elkaar, maar er is geen haat. Ik gun haar alles en volgens mij is het andersom hetzelfde”, vertelt André. “Denk je dan niet: nu is het klaar”, vraagt een verbaasde Jeroen Pauw. “Nee, we zijn heel koppig, de Hazesjes. Misschien komt het ooit goed, maar we zijn allebei nu te druk en het is prima zo.”

Geweldig nieuws voor Jan Kooijman! Wij wensen hem veel succes

Zo kom je van je okselhaar af zonder eindeloos te scheren!