in

André Hazes krijgt goedkeuring van zoon Bridget Maasland

André Hazes valt bij Bridgets zoon Mees goed in de smaak. Bridget Maasland en André Hazes zijn stapelverliefd op elkaar. De twee zien elkaar geregeld – zo blijkt uit alle social media updates.

De zoon van Bridget heeft inmiddels kennis gemaakt met de volkszanger en laat weten wat hij van de nieuwe vriend van zijn moeder vindt.

Zoon van Bridget Maasland
Tijdens het Wereldkerstcircus in Carré sprak Shownieuws met Bridget en haar zoon Mees op de rode loper. Op de vraag wat Mees van André vindt, geeft hij een duidelijk antwoord.

Lees ook  Man verfde de hond blauw, dwong het beest oplosmiddel te drinken en stak het met een ijspriem

“Ik vind hem aardig”, vertelt hij vriendelijk. Al gauw vindt Bridget het mooi geweest en sleurt ze haar zoon met zich mee. “Zo is het wel weer genoeg”, zegt Bridget lachend.

Samen de feestdagen door
Ondanks dat André en Bridget niet samen op de rode loper liepen, vieren de twee wel samen kerst. Dit bevestigde André Hazes in een eerder interview met RTL Boulevard.

Lees ook  Ze wist niet dat er zich een 140 jaar oude lijkkist onder haar huis bevond. Onderzoekers ontdekken later de identiteit van het meisje dat erin lag.

Het wordt hun eerste kerst samen, wat ook voor Bridgets zoon natuurlijk erg spannend is. In een verhaal op Instagram liet Bridget een aantal weken geleden zien dat Mees en André gezellig samen knutselden aan de keukentafel. Of de twee het kunnen vinden met elkaar? Daar lijkt het wel op.

Bende die Lelièvre aanviel waarschuwt: “We willen hem hier niet. Als hij terugkomt, doen we met hem wat hij die kinderen heeft aangedaan”

Van Persie ‘schrok zich kapot’ van Badr Hari: ‘Die ging over mijn hoofd heen!’