in

André Hazes hand in hand met mysterieuze vrouw in Spanje

De geruchten blijven maar komen rondom André Hazes en zijn mogelijke affaire(s). Zo lijkt hij alles te ontkennen en de andere dag lijkt hij zijn relatieproblemen niet langer te willen verbergen. De zanger werd namelijk vorige week hand in hand gespot met een onbekende dame in Spanje. Story heeft zelfs bewijs: zij hebben namelijk foto’s ontvangen van een ooggetuige.

Jongere versie van Monique
,,André deed geen moeite om haar te verbergen!” zegt de ooggetuige tegen Story. De twee zijn vorige week in de nacht gespot op de boulevard van het Spaanse Carihuela. De reden dat hij in Spanje is zou zijn om aan zijn nieuwe kerstalbum te werken. Hij verbleef daar met zijn creatieve team en blijkbaar een jongere versie van Monique aan zijn zijde.

Lees ook  De verpleegster weet niet dat ze gefilmd wordt als een volle luier in het gezicht van de oude vrouw drukt.

Gesprek van de dag
Na de geruchten dat Hazes junior een aantal keren zoenend gespot zou zijn met modeontwerpster Nikkie Plessen, is de relatie tussen hem en Monique gesprek van de dag bij fans en media. Monique heeft in ieder geval al eerder in een interview laten weten dat ze het absoluut niet zou respecteren als haar André vreemd zou gaan. ,,We hebben het er weleens over gehad. Ik denk dat ik hem nooit zal kunnen vergeven, want dan is het respect weg.”

Lees ook  10 mensen die zoveel gewicht verloren dat hun leven erdoor transformeerde

Er is tot zover geen direct bewijs dat André daadwerkelijk zijn Monique heeft bedrogen. Zelf wil de zanger zich hierover ook niet uitspreken. Wel liet hij op Instagram wat van zich horen. ,,Trouw je niet met iemand waar je mee kan leven, maar met iemand met wie je niet zónder kan leven” was een quote die hij plaatste. En een foto van het Friends-koppel Monica en Chandler op hun trouwdag met de tekst ,,misschien op een dag” erbij.

Dit is de lekkere dochter van Sylvester Stallone en ze is enorm stout!

Emotionele dag voor Frans Bauer. Heel veel sterkte…