in

André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar

André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat laat het stel weten in een statement aan RTL Boulevard.

“Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn”, begint het bericht van de zanger. “De breuk dateert al van enige maanden geleden maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

Lees ook  Vrouw liet lichaam van moeder 44 dagen rotten in huis omringd met 66 luchtverfrissers.

“De breuk dateert al van enige maanden geleden”
“Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien. Op dit moment is André niet beschikbaar voor verder commentaar.”

De geruchtenmachine over André en Monique draaide de afgelopen weken overuren.

Lees ook  13-jarige verdacht van moord op studente

De Hazes-telg zei er in RTL Boulevard zelf dit over: “Dat is eigenlijk iets dat ik niet wil bespreken. Uit respect voor Monique ook. Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat.”

Dief steelt auto met baby op de achterbank in Praag

Weet je dat ze me een keer hondenpoep heeft laten eten, papa?