in

Dacht André Hazes aan zelfmoord?

Nog maar net is de nieuwe single van André Hazes uit, maar hij krijgt nu al bakken met kritiek over zich heen. Het nummer ‘Een Doodgewone Man’ is een eerbetoon aan zijn vriendin Monique Westenberg en André zijn manier om excuus te maken. Maar wat opvallend is zijn de suicidale gedachten die naar voren komen in de videoclip.

In de videoclip staat André’s personage op het punt een overdosis medicatie te nemen, maar bedenkt zich net op tijd en smijt de pillen vervolgens boos weg. Ook is er een scène waarin André’s personage bewusteloos in het zwembad drijft en ternauwernood door Monique’s personage kan worden gered. Alsof twee zelfmoordpogingen nog niet genoeg waren, wil André’s personage aan het einde van de videoclip zelfs voor de trein springen.

  Zeer triest nieuws voor Gordon

Het lijkt erop dat André voorafgaande de videoclip niet goed nagedacht heeft wat de gevolgen kunnen zijn hiervan. Evita Bloemheuvel van Stichting 113 Zelfmoordpreventie vertelt dat mensen een voorbeeld kunnen nemen aan de zelfmoordpogingen.

Evita is dan ook van plan om contact op te nemen met het management van de zanger en ze hoopt hiermee hen bewust te maken van de eventuele gevolgen die de videoclip kan hebben.

  Student kan het niet meer aan en maakt einde aan haar leven

Temptations Laura deelt foute foto’s

Gelekte foute video van Maxime Meiland: ‘Vreselijke tijd achter de rug’