in

André Hazes: ’Dat is gewoon niet mijn kind’

André Hazes lijkt, als het over de kleding van hun zoontje gaat, niet op één lijn te zitten met Monique. In Shownieuws vertelt hij hartstochtelijk hoe hij zijn zoontje het liefst ziet.

Stellig zegt hij: „Laatst had hij een strak pakje aan, mooie schoentjes dat is mijn kind. En toen ging die laatst naar school in een kort blauw broekje, roze shirtje erboven met gele letters het woord Happy erop; dat is niet mijn kind!” Is dat een sneer naar Monique, ervan uitgaand dat zij hem aankleedt? André ziet zijn zoon in elk geval het liefst veel stijlvoller gekleed, een stoer zwart pakje, of ’iets van Gucci’, glimmende stappers of Nike-schoentjes. Een klein Rolexje zou hem ook goed staan, stelt de zanger, die zelf ook graag een uurwerkje van het prijzige merk om zijn pols draagt.

LEES OOK!
De laatste keer: 'Nu hij een gebroken knie heeft, ben ik de baas in bed'

Sowieso vindt de jonge vader het belangrijk dat zoontje André niets te kort komt, te midden van geruchten over een nieuwe huwelijkscrisis tussen hem en Monique.

Hierover liet Hazes eerder aan Privé weten dat het gezinstripje naar Disneyland Parijs onzeker is geworden. Maar: „Het belangrijkste is dat nu alle aandacht naar kleine André gaat. Hij verdient een mooi leven.”

LEES OOK!
Gemengde reacties op pikante foto Louisa

Frits Wester reageert op ‘dronken’ televisieoptreden

’Koningin Elizabeth is teleurgesteld en gekwetst door Meghan’