in

André en Bridget vieren samen kerst bij Rachel Hazes

Dat het tussen André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) dik aan is, mag de hele wereld nu wel weten.

Ook dat de torteltjes samen kerst vieren bij Andrés moeder Rachel. Dat verklapte de zanger gisteravond in RTL Boulevard.

André Hazes is niet alleen smoorverliefd, hij verkeert ook al een poosje in opperste kerststemming. Afgelopen zomer werkte de zanger in Spanje aan zijn tweede kerstalbum:

Een gouden kerst. Om de sfeer erin te brengen had hij zijn verblijf volledig aangekleed met kerstversiering.

,,Kerst moet zoet en melancholisch zijn”, zei de zanger gisteren in RTL Boulevard. Niet dat hij zijn eigen kerstalbum, dat sinds gisteren officieel uit is, opzet met de feestdagen.

,,Ik vind het de hel als ik ergens kom en iemand draait iets van mij, dat vind ik het ergste wat er is”, aldus Hazes.

LEES OOK!
Anna, de meest sexy fan van Cristiano Ronaldo’s Juventus

,,Ik ga dan ook echt weg. Nu met die kerstplaat ga ik ook niet naar mezelf luisteren, er zijn zoveel betere. Michael Bublé of zo, dan luister ik wel naar hem.”

Tweede Kerstdag
André vindt december eigenlijk een depressieve maand. Maar naarmate de feestdagen dichterbij komen, begint het toch te kriebelen.

,,Ik vind kerst liefde, die dagen spendeer je met de mensen van wie je houdt”, aldus de zanger. Daarom neemt hij zijn nieuwe liefde Bridget Maasland mee om kerst te vieren bij zijn moeder Rachel, met wie hij intussen weer een goede band heeft.

,,Eerste kerstdag ben ik met mijn kind, tweede kerstdag met familie. Dan zal Bridget erbij zijn, ja”, besloot André.

LEES OOK!
Irene Schouten zet haar lekkerste foto ooit online! Check hem hierrr:

,,Fijn dat ik ook weet waar ik kerst vier”, grapte Bridget vervolgens aan de desk bij RTL Boulevard naar aanleiding van die ontboezeming.

Liefdes-selfie
André Hazes en de twintig jaar oudere Bridget Maasland ogen een stuk relaxter nu de storm rond hun liefdesrelatie is gaan liggen. De twee hebben nogal wat over zich heen gekregen.

Het nieuws van hun prille geluk kwam vlak na een verklaring van Hazes waarin hij liet weten dat zijn relatie met Monique Westenberg, met wie hij zoontje André heeft, voorbij is.

Inmiddels lukt het ‘Brazes’ meer in de luwte te genieten van elkaar. Bridget ‘durfde’ het de afgelopen week zelfs aan een eerste liefdes-selfie van haar en André te delen op Instagram.

Kind in kinderwagen te water, moeder springt erachteraan

43 jaar en onbedoeld zwanger: ‘Ik dacht, shit, waarom overkomt mij dit nu?’