in

Andre bedroog Monique al eerder met Bridget!

Niet veelbesproken NIKKIE PLESSEN (34), maar BRIDGET MAASLAND (45) blijkt de fatale vrouw in de liefdesrelatie van ANDRÉ HAZES (25) en de moeder van zijn zoontje MONIQUE WESTENBERG (41). Dat nieuws sloeg dit weekeinde in Nederland in als een bom. In ’het wereldje’ gaan echter al langer verhalen over de BLVD-presentatrice en de hitzanger. Verhalen waarvan niet duidelijk is of verdrietige Monique ze kent…

Het nieuws dat gisteren in Nederland insloeg als een bom, namelijk dat ANDRÉ HAZES (25) zijn MONQIUE heeft ingeruild voor de twintig jaar oudere BRIDGET MAASLAND, komt in de showbizz niet voor iedereen even onverwacht. Sommigen menen de liefde zelfs voor hun ogen te hebben zien opbloeien toen André eind augustus te gast was bij RTL Boulevard en – uitgerekend – Bridget hem vroeg naar de situatie thuis.

Nietsvermoedend moet toen in Berkel en Rodenrijs Monique op tv hebben gezien hoe André antwoord gaf op de meeste vragen. En waarschijnlijk heeft zij helemaal nooit geweten welke geruchten er al jaren over Dré en de presentatrice de ronde deden.

Vijf jaar geleden, toen zijn liefde voor Monique nog pril was, heeft hij namelijk ook al een hartstochtelijk avontuur beleefd met de – onvoorstelbaar – door sommigen als ’ijskoud’ omschreven Bridget.

“Het gebeurde al tijdens het huwelijk van Patty Brard in de zomer van 2014”
VERHALEN OVER DE TWEE GAAN NAMELIJK AL MEER DAN VIJF JAAR!

Om precies te zijn: sinds het huwelijk van PATTY BRARD en haar man ANTOINE op 15 september 2014, waar beiden te gast waren en waar zij als het ware hun eigen ’huwelijksnacht’ beleefden. Ook toen had André thuis al wat uit te leggen, toen hij na het feest in het toch niet al te onstuimige Amstelveen pas om half zeven thuiskwam bij Monique in Vinkeveen.

Lees ook  Verdwenen dj dood teruggevonden, haar zoontje (4) blijft na negen dagen vermist

Aan het begin van hun liefde slikte zij André’s verklaring dat het wat uit de hand gelopen was voor zoete koek. Wat er die nacht met Bridget was voorgevallen heeft zij wellicht pas later, of zelfs helemaal nooit, ontdekt. Bruiloftsgasten in het onderkomen Café De Zwarte Kat langs de Amstel, kon dat in die kleine uurtjes echter moeilijk ontgaan. Eerst voor de bar, later in het hok met lege flessen, dozen en kratten, werden Bridget en André toen reeds als magneten tot elkaar aangetrokken en maakten zij, zonder enige gêne, geen geheim van hun gevoelens voor elkaar.

Zichtbaar voor iedereen maakten André, en met name Bridget zelf, alle aanwezigen in gebaar en geluid duidelijk dat háár bijnaam ’Fridget’ werkelijk nergens op gebaseerd is.

“Hun eigen huwelijksnacht beleefden zij tussen de kratten en dozen…”
EN NU, ZOVEEL JAAR LATER, IS HET ANDRÉ EN HAAR KLAARBLIJKELIJK MENENS!

Afgelopen zaterdag werd duidelijk dat de relatie van André met zijn Monique niet meer te redden was. Zijn management maakte in een verklaring bekend dat het definitief over en uit was tussen de twee. Daar gingen tumultueuze maanden aan vooraf, waarin André steeds weer aan andere vrouwen werd gekoppeld. Vooral de naam NIKKIE PLESSEN viel herhaaldelijk. André ontkende die verhalen steeds opnieuw. Hoe dan ook, Nikkie lijkt inmiddels definitief gekozen te hebben voor haar man RUBEN BONTEKOE, die haar de nodige vrijheden gunt en die zelf ook lijkt te willen.

André, op zijn beurt, gaf steeds opnieuw aan ’te willen vechten’ voor zijn relatie met Monique. Dat lijkt inmiddels een typische Hazes-trek te heten. Een groot deel van de liedjes van zijn vader gaat daar over, maar ook senior wist zijn geluk nooit te bestendigen. Zoon André heeft nu, op zijn 25e, een eerste serieuze ’ex’ én een kind en blijkt een merkwaardige opvatting te hebben van vechten voor je geluk. Een persbericht uitbrengen op het moment dat zij op sociale media nog lief een rood hartje deelt bij jouw foto, wekt op zijn minst de indruk dat de handdoek van één kant in de ring wordt gegooid.

Lees ook  Kind (5) komt onder rijdende grasmaaier en overlijdt

EN DAT IS OOK HET GEVAL.

Monique gaf direct te kennen niet op de hoogte te zijn van het versturen van die mededeling namens Dré aan de media en de fans. „De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke: de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft, waar hij inmiddels een tijdje contact mee heeft. Wie dit is, maakt het alleen nog maar pijnlijker. Dat er nu op stel en sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.” Toen, inmiddels, háár Dré te gast was bij Boulevard leefde Bridget nog erg mee met de hele situatie.

Ze vroeg: „Jullie hebben een fantastische zoon. Daar gaat het heel goed mee?”

André: „Daar ligt volledig de focus op.”

Het heeft er veel van weg dat de twintig jaar oudere Bridget, die zelf zoon MEES (11) heeft, hem daar de komende tijd bij gaat helpen.

Auto vermiste Anneke Nevels (55) gevonden in Stieltjeskanaal

Chantal Janzen vergeet af en toe ook wel eens haar BH aan te trekken