in

Amerikaanse zeearend wil niet van de weg af gaan. Als politieagenten dichterbij komen, ontdekken ze waarom hij niet beweegt

Er is niet veel wat we niet zouden doen om een kale arend te beschermen. We moeten alles in het werk stellen om deze bedreigde diersoort van de uitsterving te behoeden. Daarom ontstond er een intense situatie toen er in Clearwater, Florida, een zeearend door een auto werd aangereden.

De politie zegt dat de arend zich wellicht in het midden van de weg aan het voederen was met een dood dier. Het majestueuze dier kon niet meer wegvliegen en zat gevangen op de weg. Dus omsingelden de agenten de arend en deden er alles aan om het terug in de lucht te krijgen.

Lees ook  Dit reusachtige beest spoelde zojuist aan de kust aan. En nu waarschuwt de overheid om erbij uit de buurt te blijven

De agenten zetten twee rijstroken af om het dier voor verdere verwondingen te behoeden. Samen met enkele redders kon de arend veilig gevangen worden en werd het daarop naar de dierenarts overgebracht.

In de dierenkliniek bleek dat de arend een gebroken bot in haar vleugel had. Dit veroorzaakte helse pijnen en maakte het eveneens onmogelijk om te vliegen. Ze besloten om haar zo snel mogelijk te opereren.

Lees ook  Meer puppy's van handelaar in Diessen ziek of overleden: 'De kinderen waren ontroostbaar'

De chirurgen van Owl’s Nest Sanctuary for Wildlife voerden de operatie uit en gaven de kale arend de medische zorgen die ze nodig had. De vogel zal onder hun hoede blijven tot ze weer kan vliegen en gezond genoeg is om vrijgelaten te worden.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL deze mooie redding met je vrienden!

Olifant waggelt en doet HEEL ERG raar. Als natuurbeschermers dichterbij komen, zien ze het ONMIDDELLIJK bovenop zijn kop

Moederhond was depressief nadat haar 7 pups tijdens een schuurbrand stierven. Dan laten ze haar een nest weesjes zien