in

Ambulance gebeld nadat jongen besloot om bevroren paal te likken en met tong bleef vastplakken.

Een 11-jarige jongen werd naar het ziekenhuis overgebracht nadat hij een beroemde scène uit een kerstfilm wilde nabootsen.

Spencer Cline besloot om de gevolgen te negeren ondanks aangekondigd in de klassieker uit 1983 “A Christmas Story”, toen acteur Scott Schwartz een bevroren paal likte en precies hetzelfde wilde doen. En ja hoor, net zoals bij de jonge Flick in de film, bleef ook de tong van Cline aan de bevroren paal vastplakken.

Anders dan in de film besloot Cline de paal te likken uit nieuwsgierigheid en niet voor een uitdaging zoals in de film.

Volgens WKRG had Cline het geluk dat zijn vriend Cole Leeper bij hem was, terwijl Cline panikeerde dat hij zijn tong niet meer van de metalen paal kreeg. “Ik probeerde het eraf te krijgen, maar het lukte niet”, vertelde Cline aan Chicago Tribune.

Lees ook  Hij doet de hond een harnas aan, wat aan het plafond van de garage vast zit. Mensen staren hem aan, totdat ze de waarheid te weten komen

Leeper liep naar een nabijgelegen huis om hulp te halen en vroeg de vrouw of ze warm water had voor de tong van zijn vriend.

“Ze zei dat ze geen warm water had en ik zei: “Nou, dan zal je een ambulance moeten bellen’”, vertelde Cole.

Uiteindelijk werd er dan toch een ambulance gebeld.

Terwijl ze op de ambulance wachtten, slaagde Cline erin om zijn tong los te krijgen. “Elke hulpverlener die er was moest aan de film denken en lachte met het tafereel”, vertelde brandweercommandant Nathan King.

Lees ook  Niemand had gedacht dat dit koppel het ook maar een beetje goed zou kunnen, maar ze wonnen met gemak de wedstrijd

Volgens King was dit de eerste keer dat ze naar zo’n noodgeval opgeroepen werden.

De jongen raakte niet gewond. Cline vertelde aan de journalisten dat hij zijn lesje nu wel geleerd had. “Het deed erg veel pijn”, zei hij.

“Ik had het gevoel dat ik de helft van mijn tong miste. Iedereen op school hoorde erover en ik bleef zeggen: ‘Ik was net als dat kind uit de kerstfilm.’”

Probeer dit zelf dus NOOIT.

DEEL DIT BIZARRE VERHAAL MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Hond aan paal gebonden met één zak brokjes: ‘Wordt steeds gekker hier

Caroline de Bruijn ergert zich aan nieuwe GTST-acteurs: ‘Leer je tekst verdomme!’