in

Amanda liet haar wenkbrauwen doen, maar toen het ging het goed fout..

Iets willen veranderen om je een ​​beetje beter te voelen, doen de meeste mensen elke dag, of denken er tenminste over om te doen.

Het kan zijn dat je je kapper vraagt ​​je stijl volledig te veanderen, of misschien kies je ervoor een shit te dragen dat je nooit eerder hebt gedragen. Misschien is het een kleine levensstijlkeuze die je maakt; elke zaterdag een beetje cake eten, of besluiten om een ​​goed boek in de badkuip te lezen. Kleine aanpassingen als deze kunnen ons gelukkiger maken over ons dagelijks leven.

Voor moeder van drie Amanda Coats, 43 uit Australië, waren de plannen om haar uiterlijk aan te passen veranderd in een nachtmerrie – zo meldte de Britse krant Metro.

Ze wou haar wenkbrauwen waxen, dus ging vorig jaar naar een kapsalon. Haar doel was om ervoor te zorgen dat ze mooi fijn gevormd zouden worden. Een dergelijke behandeling komt steeds vaker voor, dus Amanda kon niet weten dat haar beslissing uiteindelijk een grote vergissing zou worden.

Het bleek iets te zijn dat ze nooit zou vergeten.

Lees ook  Volgers verrast door aankondiging én sexy look van Monica Geuze!

Amanda’s geval is sindsdien te zien geweest in het populaire tv-programma The Doctors, waar artsen een zaak onderzoeken om te proberen uit te leggen wat er zo vreselijk mis kon zijn gegaan.

Volgens berichten kreeg Amanda instructies van de salon om het gebied rond haar wenkbrauwen schoon te houden, in een poging om infecties en bacteriën te voorkomen. Ze ging naar huis en ging ervan uit dat alles in orde was.

De volgende dag, na het ontwaken, kon ze haar ogen niet geloven. Amanda voelde een brandend gevoel en keek in de spiegel.

Het gezicht dat terugkeek deed haar enorm schrikken. De huid rond haar wenkbrauwen was afgepeld en het gebied was geïnfecteerd en pijnlijk.

Huid op het kussen
“De volgende dag werd ik wakker en mijn huid lag op het kussen, het was rood en opgezwollen. Ik ging onmiddellijk naar de dokter vanwege de pijn en de ernstige zwelling.

“Het voelde alsof iets mijn huid opat, mijn huid begon eraf te pellen. Ik had zoveel pijn.

“Mijn ogen waren zo opgezwollen dat ik niet kon rijden – ik kon mijn kinderen niet eens meenemen naar school vanwege de zwelling, de pijn en de pus in mijn ogen.”

Lees ook  André Hazes ‘betrapt’ ex Monique met andere man

Amanda ontving medische hulp, maar het kostte nog eens $ 1.000. Nadat ze haar verhaal had gedeeld – in een poging om anderen te waarschuwen – daagde de verantwoordelijke salon haar vervolgens als gevolg van het verliezen van klanten. Ze beweren dat Amanda waarschijnlijk een reactie op het pigment had, of anders medicatie die ze kreeg van de arts, of dat ze het advies over het schoonhouden van het gebied niet opvolgde.

Amanda probeert echter nog steeds de waarheid achter haar verhaal te achterhalen. Ze dringt er bij mensen om zich in te lezen voordat ze gaan microbladen.

“Doe je onderzoek naar de procedure, hoe het moet worden gedaan en weet wie het gaat doen,” zei ze, volgens Metro.

“Ik wil zeker weten dat niemand door wil maken wat ik heb meegemaakt en dat is de reden dat ik spreek.”

Wat denk je van Amanda’s beproeving? Deel alsjeblieft haar verhaal op Facebook!

Zo onderscheid je een hartaanval van een paniekaanval

Brandweerman sterft bij ernstig ongeluk: als familie een brief vindt met zijn laatste woorden, is hun wereld verpletterd