in

Als je ziet wat deze 12-jarige in haar handen heeft, dan krijg je er ongetwijfeld nachtmerries van.

Aryanna Gourdin is een 12-jarig meisje dat in Utah in de Verenigde Staten woont. Zoals elke tiener heeft ze een pagina op Facebook en Instagram waarop ze haar dagelijks leven met de wereld en haar vrienden deelt.

Het meisje verwierf onlangs naam en faam op het internet omwille van één van haar hobby’s. Je zou denken dat ze ervan houdt om met haar vrienden op te trekken en te spelen, maar daar vergissen we ons geweldig! De geliefde activiteit van Aryanne is namelijk jagen op dieren! En ze houdt ervan om zich onsterfelijk te maken door trots met haar prooien te poseren.

Lees ook  Bewezen: Vrouwen vinden mannen met een baard eerder aantrekkelijk!

Het lijkt erop dat het meisje er plezier in schept om dieren te doden en er vervolgens foto’s van op de sociale media te delen. Ze heeft deze passie geërfd van haar vader die zelf een fervent jager is.

Laatst konden we haar zien met kadavers van zebra’s, giraffen en buffels. Ze jaagt ook op bedreigde diersoorten zoals neushoorns!

Op deze foto zien we haar zelfs poseren met het hart van een giraf in haar handen.

Zelfs al zijn de safari’s waar ze samen met haar vader aan deelneemt legaal, toch stelt zich een ernstig moreel probleem. Waarom dieren doden gewoon om furore te maken op sociale netwerken? Maar Aryanne verklaart zelf: “Ik ben een jager en trek me niets aan van wat andere mensen daarover te zeggen hebben. Ik zal er nooit mee ophouden. Ik hou ervan om mijn ervaringen met de wereld te delen.”

Lees ook  Kind belt met 112 en zegt: “Mijn papa wordt niet meer wakker…” Duizenden mensen zijn in tranen vanwege dit hartverscheurende verhaal

Aryanne lijkt compleet ongevoelig voor het leed van de dieren en stoort zich allerminst aan de kritiek. We hopen dat Aryanne haar leven op een dag toch nog over een ander boeg gooit want dit is echt wansmakelijk.

DEEL dit bericht op Facebook!

Weerzinwekkende foto’s tonen hoe ouders na een overdosis levenloos in de auto liggen met een kind op de achterbank.

Ze overleed op 2-jarige leeftijd toen ze Kerstmis vierde. De reden is zo groot als je vingernagel.