in

Als je wakker wordt moet je meteen een glas water op lege maag drinken! DIT is de reden!

De meeste mensen starten de dag met een kopje koffie of thee, maar wist je dat je je dat op een veel betere manier kan starten?

Wist je dat veel Japanners een gewoonte hebben om water te drinken onmiddellijk als ze wakker zijn geworden? Het is een eeuwenoude traditie die rond de Tweede Wereldoorlog populair werd nadat het werd gepubliceerd in een Japanse krant. Daarnaast wordt de theorie ondersteund door talloze wetenschappelijke studies. Als je elke dag start met een glas water verlaag je het risico op hartproblemen, kanker, nierziekten, ziekten aan de urinewegen en diabetes. Daarnaast heeft het nog een aantal geweldige voordelen, lees verder op de volgende pagina om te zien welke!

Lees ook  Als Nederland nu ook niet luistert dan is de volgende stap volledige lockdown

Het drinken van een glas water als je wakker wordt heeft de volgende geweldige voordelen voor je gezondheid:

Het spoelt gifstoffen weg: als je slaapt repareert je lichaam zich van een lange dag activiteit en arbeid. Tijdens dit proces wil je lichaam gifstoffen afvoeren en je kan het daarmee een handje helpen door een glas water te drinken.

Het doet wonderen voor je stofwisseling, je geeft het een flinke zwengel en zorgt er op deze manier voor dat je lichaam gedurende de dag veel meer verbrandt.

Lees ook  Frank en Rogier kondigen geweldig nieuws aan!

Het is een wondermiddel voor je hersenen! Je hersenen bestaan voor 75% uit water en ze hebben dan ook constante hydratatie nodig. Een glas water in de ochtend geeft je een helder gevoel en houdt je brein scherp.

Het is goed voor je stoelgang: het drinken van water is cruciaal voor een goed lopende stoelgang, je zal merken dat je veel regelmatiger naar het toilet kan als je elke ochtend een glas water neemt.
Dus, wij weten wel wat wij vanaf nu elke ochtend gaan doen! En jij? Deel dit bericht met je vrienden!

Zo krijg je die nare plastic ‘schelpverpakking’ open zonder schaar!

DIT gebeurt er met je lichaam als je elke nacht minder dan 8 uur slaapt…