in

Als je slechts 1 theezakje gebruikt, komen er nooit meer spinnen en muizen in je huis

Heel wat mensen hebben last van spinnen en muizen in hun huis. Omdat professionele hulp vaak duur is, zoeken mensen naar natuurlijke en huishoudelijke middeltjes om er vanaf te geraken. De volgende huishoudelijke remedie bestrijdt ongedierte op een natuurlijke en effectieve manier!

Het enige wat je nodig hebt is een theezakje pepermuntthee. Zo werkt het:

Lees ook  Van zijn salaris tot zijn ex-vriendinnetje: 10x Dit wist je niet over Paus Franciscus

Zet een beetje pepermuntthee. Verspreid de theezakjes vervolgens over het hele huis, vooral de plaatsen waar je vaak last hebt van spinnen of muizen. Binnen 2 tot 3 dagen zou je huis vrij moeten zijn van het ongedierte!

Het werkt het beste als je 4 theezakjes in een hoekje legt. Maar ook met geurolie bereik je hetzelfde resultaat. Doe 10 tot 15 druppeltjes in een spuitbus en sproei het op de vensterbanken en de plaatsen waar je veel ongedierte aantreft. Het jaagt niet alleen de muizen en de spinnen weg, maar je huis gaat ook nog eens lekker fris ruiken. Tegen spinnen kan je ook kaneel en citroenolie gebruiken.

Lees ook  Ze is 13 en wordt op het strand “dik” en “walgelijk” genoemd – dan doen haar volgelingen het juiste ding

DEEL deze nuttige tip met iedereen die je kent!

24 wetenswaardigheden over linkshandige mensen, die je gegarandeerd nog niet weet

De moeder geeft haar baby in een bus in Hamburg de borst. Als de chauffeur DIT door de bus roept, dacht ze dat het een slechte grap is