in

Als je in het ziekenhuis een paarse vlindersticker ziet, is dit wat je moet weten over de baby.

Millie en haar partner Lewis waren dolblij toen ze vernamen dat ze zwanger waren. Toen de echo onthulde dat ze een tweeling zouden krijgen, waren ze aan de grond genageld. Dit was een droom die uitkwam. Tweelingen kwamen wel vaker voor in de familie van Millie en ze was verheugd dat ze de traditie kon verderzetten. Maar net toen ze het nieuws aan het vieren waren, strooide hun dokter roet in het eten. Een van de ongeboren tweelingen leed aan anencefalie.

Kinderen met deze aandoening overleven zelden de bevalling of overleven niet lang na de geboorte. Door deze aandoening blijft een deel van de hersenen immers onderontwikkeld. Maandenlang baden Millie en Lewis tot God dat hun beide tweelingmeisjes toch gezond geboren zouden worden. Helaas overleed een van de meisjes kort nadat ze met een keizersnede ter wereld waren gekomen.

Lees ook  Hond wijkt niet van de zijde van een stervende olifant.

Millie en Lewis waren verwoest. Toch probeerde ze zich goed te houden voor de overlevende tweeling Callie. Toen zei een andere vrouw op de Neonatale Afdeling iets wat haar in tranen deed uitbarsten:

“Je hebt zoveel geluk dat je geen tweelingen hebt …”

Millie liep huilend de kamer uit. Op dat moment zou ze immers alles gegeven hebben om wel tweelingen te hebben. Nadat ze terug een beetje bij positieven was, wilde ze dat andere ouders voor dergelijke misverstanden behoed zouden worden. Toen kreeg ze het idee van een paarste vlindersticker. Deze sticker betekent dat er een baby overleed tijdens een meervoudige geboorte.

Lees ook  Man bereidde 1000 maaltijden voor slachtoffers van de orkaan – krijg geen aandacht in de media

“Geen van de ouders op de afdeling wist wat er gebeurd was. De commentaar was compleet onschuldig en meer grappig bedoeld … Ze wisten niet dat ik aanvankelijk twee meisjes had. Maar deze commentaar brak me echt, zelfs in die mate dat ik de kamer ben uitgerend. Ik had niet de moed om hen te vertellen wat er gebeurd was. Een eenvoudige sticker had deze hele situatie kunnen vermijden.”

Sindsdien verschijnen deze paarse stickers in ziekenhuizen over de hele wereld.

DEEL dit aangrijpende bericht met je vrienden op Facebook!

Haar dochter overleed aan een overdosis heroïne. Dus zendt ze een boodschap aan haar drugsdealer.

De moeder moet haar zoon begraven. Maar 5 jaar later ziet ze het gezicht van een vreemde en begrijpt plotseling alles.