in

Als je iemand kent die dit jaar een griepprik overweegt, laat hem dan dit zien

Een groeiend aantal experts waarschuwt voor de averechtse gevolgen van een griepprik en adviseren gezinnen om ze te vermijden. Elk jaar proberen medische experts en farmaceutische bedrijven te overtuigen van de zin van een griepprik, maar ze vertellen ons niet de hele waarheid. Een griepprik gaat gepaard met tal van neveneffecten en ze bevatten grote hoeveelheden giftige chemicaliën.

Dit zijn elf goede redenen om een griepprik te vermijden:

1 – De griepprik maakt je ziek

In de meeste gevallen worden kinderen vlak na een griepprik ziek. Dat komt omdat het griepvirus in het lichaam binnenkomt en het lichaam probeert er zich vervolgens tegen te verzetten. Op lange termijn kan dat tot een verzwakking van het immuunsysteem leiden.

2 – Griepvaccinaties bevatten schadelijke stoffen zoals kwik

We weten wel dat de griepprik het griepvirus bevat, maar daarnaast bevat het nog tal van andere schadelijke ingrediënten. Het gaat onder meer om kwik, wat een zwaar metaal is met zware neveneffecten zoals depressies, hartproblemen, geheugenverlies, ademhalingsproblemen, enzovoort.

3 – De griepprik kan Alzheimer veroorzaken

Volgens Dr. Hugh Fudenberg, een expert op het gebied van immunogenetica, kan de griepprik Alzheimer in de hand werken. Uit zijn onderzoek bleek dat personen die regelmatig een griepprik laten zetten 10 keer meer kans hebben om later de ziekte van Alzheimer te ontwikkelen.

Lees ook  Moet Monique villa uit? ‘Ze heeft nergens recht op’

4 – De farmaceutische industrie verdient er jaarlijks miljoenen euro’s mee

In Amerika hebben de adviserende organen en departementen banden met de farmaceutische industrie die grof geld verdienen met de griepprik.

5 – Gebrek aan echt bewijst dat de griepprik echt helpt bij jonge kinderen

Uit 51 studies waarbij 260.000 kinderen van 23 maanden tot 6 jaar betrokken waren, toonden geen duidelijk bewijs aan van de effectiviteit van de griepprik. Er werd niet aangetoond dat de effecten beter waren dan de kinderen die een placebo toegediend kregen.

6 – Maken ons meer vatbaar voor pneumonie en andere besmettelijke ziektes

Doordat ons immuunsysteem verzwakt wordt, worden we ook meer vatbaar voor andere ziektes die overdraagbaar zijn van mens tot mens.

7 – Vasculaire aandoeningen

Er werd medisch aangetoond dat er een verband bestaat tussen de griepprik en een verhoogd risico op vasculaire ontstekingen. Symptomen als kaakpijn, pijn in de bovenarm, nek, heupen en schouders, hoofdpijn, koorts en een stijve nek werden allen gelinkt aan de griepprik.

Lees ook  5 alledaagse klachten van borstkanker, die de meeste vrouwen niet opmerken

8 – Kinderen onder de 1 hebben geen verhoogd risico

Baby’s onder de 1 jaar zijn meer vatbaar voor neurotoxische aandoeningen omwille van het feit dat hun zenuwstelsel rond de hersenen en het centraal zenuwstelsel nog erg delicaat is. Niettemin wordt het eerste vaccin pas toegediend vanaf 6 maanden.

9 – Verhoogd risico op narcolepsie.

Een studie die werd uitgevoerd tussen oktober 2009 en december 2010 heeft aangetoond dat kinderen uit 12 verschillende landen narcolepsie (een slaapstoornis) kregen nadat ze een griepprik hadden gekregen.

10 – Verzwakking van de immunologische reacties

De persoon die een griepprik krijgt zal op langere termijn net meer vatbaar worden voor de ziekte die het vaccin eigenlijk moest bestrijden.

11 – Ernstige neurologische stoornissen

Studies hebben aangetoond dat de schadelijke ingrediënten van de griepprik verantwoordelijk kunnen zijn voor ernstige neurologische aandoeningen. De prik bevat kwik, detergenten, het griepvirus zelf, formaldehyde en andere gevaarlijke stoffen. Al in 1979 wees een studie uit dat de griepprik kan leiden tot zenuwschade en verlamming.

DEEL deze informatie met iedereen die je kent!

Mama ondergaat een standaardprocedure, die een verwoestend eindresultaat tot gevolg heeft. Nu deelt ze haar verhaal om zo anderen te redden

Weet jij waar je ovenlade voor dient? Want je hebt het wellicht helemaal fout!