in

Als je hoort van wie de baby van deze 46-jarige vrouw is, zal je mond van verbazing openvallen. Zou jij hiertoe bereid zijn?

De meeste vrouwen die oma worden, kijken met vreugde en liefde naar de nieuwe baby uit, maar dan met minder verantwoordelijkheden. Ze hebben hun deel van het moederschap immers al gehad en vinden het niet erg om de fakkel aan de volgende generatie over te dragen. Maar er zijn altijd uitzonderingen die de regel bevestigen … We hebben het over grootmoeders die de rol van surrogaatmoeder op zich nemen en dus bevallen van hun eigen kleinkinderen.

Theresa Hohenhaus is zo een oma die zich meteen aandiende als draagmoeder toen haar 25-jarige dochter te horen kreeg dat ze geen kinderen zou kunnen baren.

Toen Theresa Hohenhaus zelf een jonge moeder was, moest ze de nachtmerrie van elke ouder ervaren toen haar dochter Alice op vierjarige leeftijd leukemie kreeg. Het duurde vier lange jaren voor ze hersteld was, maar toen ze negen was herviel ze opnieuw. De zware rondes chemo hadden de baarmoeder van haar dochter onherroepelijk beschadigd.

Lees ook  Verslagenheid na dood Bas van Wijk, ‘een jofele, vrolijke vent’

Toen ze 23 was, kreeg Alice haar eerste miskraam. Ze ontdekte dat ze wel degelijk zwanger kon geraken maar het kind niet zelf kon dragen.

Toen besliste de moeder van Alice om te helpen.

Op de leeftijd van 46 is Theresa nog fysiek in staat om een kind te dragen en als een moeder van vier weet ze wat voor een beproeving dat is. Ze wist dat haar lichaam nog voldoende sterk was om haar kleinzoon ter wereld te brengen.

Alice had al enkele embryo’s laten invriezen. Theresa twijfelde geen seconde en wist zelfs nog voor de dokters dat de bevruchting geslaagd verlopen was.

Lees ook  Moeder (32) denkt last te hebben van zwangerschapskwaaltjes, maar blijkt ongeneeslijk ziek

Moeder en dochter gingen samen naar elke afspraak bij de gynaecoloog en beleefden het hele avontuur samen. De zwangerschap verliep verder vlekkeloos en zonder noemenswaardige incidenten.

Theresa beviel uiteindelijk op een natuurlijke manier, met haar dochter langs haar zijde. “Ik mocht eerst knuffelen, terwijl Alice de navelstreng mocht doorknippen” vertelde Theresa aan de

Alice noemde de jongen Parker.

Theresa is nu een fiere oma en is niet afkering om in de toekomst nog meer kinderen voor haar dochter ter wereld te brengen.

Zou jij dit doen voor je dochter? Dit is het eind resultaat !

Laat van je horen en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Deze man werd wakker met een litteken van z’n keel tot aan z’n oren. Wat er gebeurd was, is niet te vatten.

Man ziet een plastic fles drijven in het water – raakt zeer gechoqueerd als hij dichterbij kijkt!